Juniormedlem 11-21

Bli Juniormedlem i Arninge GK

Arninge Golfklubb har en omvittnat bra juniorverksamhet som spänner över både bredden och toppen. Klubben blev vald till Årets juniorvänligaste golfanläggning 2010 och har sedan dess fortsatt att utveckla verksamheten. Här på Arninge finns det plats för alla oavsett hur mycket tid man vill lägga på sin golf. Vill du veta mer om verksamheten kontakta klubbens juniorkommitté. Information och kontaktuppgifter hittar du under fliken Knatte/Junior.

Från det år man fyller 11 är man så kallad Yngre junior medan man från det år man fyller 13 övergår till att bli Äldre junior oavsett när på året födelsedagen inträffar. I klubben finns 250 juniormedlemskap.

Årsavgiften 2017 är:

Yngre junior, 1 995 kr

Äldre junior, 3 325 kr (+ städdeposition 250 kr)

För mer information kontakta klubbens kansli på kansliet@arningegk.se eller 08-514 412 00.