Knattemedlem (Upp till 12 år)

Bli knattemedlem i Arninge Golfklubb

Klubben har en mycket populär och framgångsrik knatteverksamhet (upp till 12 års ålder). För den som vill går det bra att anmäla sig till Golfäventyret. Ett jättekul sätt att börja med golfen och samtidigt träffa nya kompisar. Vill du veta mer om golfäventyret gå in på www.golfaventyret.se. Kombinera gärna med ett Knattemedlemskap för att komma igång med spelet. För knattarna är det perfekt att börja spela på klubbens korthålsbana och sedan så småningom gå över till 18-hålsbanan. Vi byggde 2016 en kortare sträckning (Tee 39) på 18-hålsbanan för att, bl a, knattarna lättare skall komma igång.

Årsavgiften för Knattemedlemskap är:

Knattemedlem spel på lilla banan 0 kr

Knattemedlem spel på stora banan 1 495 kr.

Om du är intresserad av Knattemedlemskap, kontakta klubbens kansli på kansliet@arningegk.se eller 08-51441200.