Företagsgolf & Event

Arninge Golfklubb erbjuder en avkopplande miljö med egenskaper som närhet till Stockholm och en vacker natur vid Ullnasjön. Klubben har en välskött och omväxlande 18-håls golfbana med både skogs- och parkhål, samt en 6-håls kortbana av god kvalitet.

Träningsmöjligheterna är goda med en stor driving range med målgolf, övningsbunker och nya bollar varje år. Det finns även inspelshål och puttingreen för egna bollar.

Vår service håller hög nivå där vi erbjuder personlig service före, under och efter er golftävling. Vi lottar och förbereder allt inför och erbjuder personlig service med banpresentation före ronden. Våra instruktörer ger även tips och instruktioner för bästa resultat. Efteråt tar vi in scorekort och gör resultatlistor. Vi erbjuder även förmånliga prisbord från vår shop.

Nytt för i år är att vi erbjuder företagsgolf över 9 hål. Ett kompaktare format för er som inte har möjlighet att lägga tid på 18 hål. Vi hjälper till att göra evenemanget lyckat även om ni bara spelar 9 hål!

Om magen kurrar så har vi mycket uppskattade krögare som erbjuder ett brett matutbud med fullständiga rättigheter.

Vi här på Arninge Golfklubb hälsar er hjärtligt välkomna till vår bana och hoppas att ni ska välja oss för er nästa företagsgolf.

Exempel på service:

• Planeringshjälp och golfvärd på plats
  • Test av banan (2 pers.) inkl lunch
  • Startkit
  • 20% rabatt i shop (prisbord etc.)
  • Admin; lottning, scorekort, start- och resultatlista
  • Längsta drive & närmast hål
  • "Beat the pro"
  • Lunch alt Middag
  • Tillgång till konferensrum

Prisexempel 1 (Baspaket):

• En timmes starttider (24 startande)
  • Hjälp med start- och resultathantering
  • Närmast hål & längsta drive

Pris 12000 kr. Lägg till dagens lunch för 99 kr/deltagare.

Prisexempel 2

• Kanonstart för 80 startande
  • Hjälp med start- och resultatlistor
  • Närmast hål & längsta drive

Pris 40.000 kr. Mat/buffé ring för förslag.

Tillval:

• Introduktion av banan av pro i konferensrum
  • Clinic med pro
  • "Prova på kurs" för ickegolfare inkl spel på korthålsbanan
  • Boulespel med tilltugg

___________________________________________

KONTAKTPERSON

Lars Nordlöf: Klubbdirektör 08-514 412 08, 0708-34 65 97, kansliet@arningegk.se alt. klubbdirektor@arningegk.se