Välkommen till Arninge Golfklubb

Välkommen att spela Arninge GK, Årets Golfklubb i Stockholm 2001 & 2012. Arninge GK ligger centralt med bra läge i det nya Ullna Strand området i Täby, en kvart från Stockholm och 5 minuter från Täby Centrum. Nära stan men i en underbar miljö vid Ullnasjön.

Arninge har löpande satsat på banutveckling och förbättring av banans kvalitet och förbättrad och roligare spelupplevelse. Det är ingen tvekan om att det varit framgångsrikt. Aldrig har medlemmar och gäster varit så positiva och nöjda som i år. Mycket nytt har hänt på banan och satsningen på ökad finish kommer att fortsätta 2015.

En bra bana med omväxlande karaktär, skog, park och seaside. En av Stockholms bättre banor enligt Golf Digest. Vi satsar nu vidare på att ytterligare förbättra banan. Välkommen som medlem, företagspartner eller greenfeegäst!

I greenfeen ingår vagn och banguide.

I anslutning till banan är arbetet påbörjat med att bygga totalt drygt 3.000 lägenheter där drygt 8.000 personer kommer att bo, Är du intresserad av att bo med gångavstånd till banan? Information om försäljning av lägenheter och hus kommer inom kort. Byggföretag i etapp 1 är NCC, Titania och Småa (Kärnhem).