Knatte/Junior

Arninge Golfklubb har en fantastisk juniorverksamhet, och har blivit utnämnd till Sveriges mest juniorvänliga klubb (2010). Vi har en fantastisk anläggning med underbara träningsmöjligheter och ett stort engagemang på klubben från både tränare och juniorledare - bättre förutsättning att spela golf finns nästan inte! Träningen bedrivs av våra Pro, juniorledare samt äldre juniorer, och vi erbjuder träning i klubbens regi året runt. Utöver träning erbjuder vi också möjlighet att vara med och tävla oberoende av vilken nivå man för närvarande befinner sig på. Vi organiserar ett antal olika tävlingar under året, där en del är interna klubbtävlingar och några stycken är av lite större karaktär där du har möjlighet att gå vidare till någon form av slutspel på annan bana. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du kan vara med. Välkommen till ungdomsverksamheten på Arninge Golfklubb!

Juniorträning

Vår juniorträning bedrivs av våra Pro, juniorledare samt äldre juniorer. Träningen är organiserad i en bred satsning och vi har även en elitgrupp. Vi erbjuder våra juniormedlemmar träning året runt, och på vintern håller vi till i Ullna Indoor vid Rosenkälla.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du kan vara med.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om juniorernas versamhetsplan!