Anmälningar

Här hittar du information om hur du anmäler dig till de aktiviteter som du vill delta i, till exempel kommande läger och tävlingar.

Stockholms Golfförbunds tävlingskalender för juniorer säsongen 2017

Gå till Stockholms Golfförbunds (SGDF) sida för att ta del av tävlinsprogrammet för juniorer under säsongen 2017.

SGDF junirotävlingar 2017

SGDF Juniorkalendern 2017

Augustidagläger den 14-17 augusti 2017

Nu är det dags att anmäla sig till vårt årliga dagläger i augusti. Lägret går av stapeln den 14-17 augusti, pågår mellan klockan 09.00 och 15.00, och vänder sig till juniorer i åldern 8-15 år. Det är inget krav att du ska vara medlem i Arninge GK men däremot vill vi att du har klubbhandicap/grönt kort. Vi grupperar efter ålder och erfarenhet, har kul och kommer att varva träning med spel på 18-hålsbanan och korthålsbanan.

Kostnaden för lägret är 1 895 kr, och då ingår samtliga kostnader för lägret, inklusive spel på banan, rangebollar, lunch och mellanmål/frukt.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till lars.ake.jonsson@telia.com, och ange:

• namn (både barn och en förälder)
  • personnr
  • golfid
  • kontaktuppgifter
  • ev matöverkänslighet

Vänta inte med att anmäla dig! Våra läger brukar vara väldigt populära och vi är tvungna att ha ett tak på antal deltagare för att säkra bra kvalitet.

Lars Åke Jönsson, lars.ake.jonsson@telia.com

Junidagläger den 19-22 juni 2017

Nu är det dags att anmäla sig till vårt årliga dagläger i juni. Lägret går av stapeln den 19-22 juni, pågår mellan klockan 09.00 och 15.00, och vänder sig till juniorer i åldern 8-15 år. Det är inget krav att du ska vara medlem i Arninge GK men däremot behöver du minst ha klubbhandicap/grönt kort. Vi grupperar efter ålder och erfarenhet, har kul och kommer att varva träning med spel på 18-hålsbanan och korthålsbanan.

Sista dagen avslutas med deltagande i Skandia Cup klubbkval för de som vill.

Kostnaden för lägret är 1 795 kr, och då ingår samtliga kostnader för lägret, inklusive spel på banan, rangebollar, lunch och mellanmål/frukt.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till lars.ake.jonsson@telia.com, och ange:

• namn (både barn och en förälder)
  • personnummer
  • golfid