Inomhusträning under vintersäsongen 2017/2018

Nu är det dags för juniorerna (Bredd och Utveckling) på Arninge GK att anmäla sig till inomhusträningen!

Nytt för i år är att vi drar igång före jul med start redan vecka 45. Sedan kör vi fram till påsk med lite uppehåll över julhelgerna. Nytt är också att träningen kommer att hållas i den nyrenoverade studion på Arninge GK, där Christopher Senocak har tillgång till många bra verktyg som kommer att hjälpa juniorerna att få en rolig och bra förberedelse inför sommarsäsongen 2018.

När: Från och med vecka 45 till och med vecka 49. Träningen startar igen vecka 2 och pågår till och med vecka 12 (ingen träning under sportlovet vecka 9).

Bredd
Torsdagar klockan 18.00–19.00
Utveckling
Torsdagar klockan 19.00–20.00

Var: I studion på Arninge GK.

Anmälan: Senast söndagen den 29 oktober 2017 måste du göra din anmälan i formuläret nedan. (Personnummer är en förutsättning för att kunna söka olika aktivitetsstöd som finns för juniorer.)

Pris: 1 700 kr/junior (faktureras av klubben)

Som tidigare år krävs medlemskap i Arninge GK för att delta i träningen. Detta hjälper vårt kansli till med, vänligen kontakta dem på telefon 08-514 412 00 eller skicka ett mejl till kansliet@arningegk.se.

Om du inte deltar i juniorträningen i dag men är intresserad av att delta i inomhusträningen, vänligen skicka ett mejl till jk@arningegk.com enligt anvisningarna här.

Välkommen med din anmälan!
Juniorkommittén