Inomhusträning under vintersäsongen 2017/2018

Nu är det dags för juniorerna på Arninge GK att anmäla sig till inomhusträningen!

Träningen startar vecka 2 och pågår till och med vecka 12 (ingen träning under sportlovet vecka 9). Träningen startar vecka 2 och pågår till och med vecka 12 (ingen träning under sportlovet vecka 9).

Var: Träningen kommer att hållas i den nyrenoverade studion på Arninge GK, där Christopher Senocak har tillgång till många bra verktyg som kommer att hjälpa juniorerna att få en rolig och bra förberedelse inför sommarsäsongen 2018.

När: Från och med vecka 2 till och med vecka 12 (ingen träning under sportlovet vecka 9). Söndagar klockan 14.00–15.00 och 15:00-16:00 (två grupper)

Var: I studion på Arninge GK.

Anmälan: Senast torsdagen den 21 december 2017 måste du göra din anmälan i formuläret nedan. (Personnummer är en förutsättning för att kunna söka olika aktivitetsstöd som finns för juniorer.)

Pris: 1 375 kr/junior (faktureras av klubben)

Som tidigare år krävs medlemskap i Arninge GK för att delta i träningen. Detta hjälper vårt kansli till med, vänligen kontakta dem på telefon 08-514 412 00 eller skicka ett mejl till kansliet@arningegk.se.

Välkommen med din anmälan!
Juniorkommittén