Juniorläger

Under säsongen arrangerar klubben ett antal läger. Team Arninge åker under våren på ett uppstartsläger för att förbereda sig väl inför kommande tävlingssäsong. Vi arrangerar sommartid också dagläger för våra breda juniorgrupper. Gemensamt är att vi har glädje, gemenskap och uppmuntran som ledord vid varje tillfälle. Lägren arrangeras av Juniorkommittén tillsammans med våra tränare.

Läger 2018

Planerat för 2018 är:

• Vårläger för Team Arninge genomförs som vanligt under förstamajhelgen. Även i år blir det Ombergs GK preis som förra året. Vi håller tummarna för att vintern släpper sitt grepp tills dess.
  • Ett 4-dagars dagläger för juniorer mellan 8 och 15 år i midsommarveckan i juni (18-21 juni). Lägret avslutas med Skandia Cup på torsdagen för de som vill. Lägret är även öppet för icke-medlemmar.

Juniordaglägret 18-21 juni 2018

Nu är det dags att anmäla sig till vårt årliga dagläger i juni. Lägret går av stapeln 18-21 juni, pågår mellan klockan 09.00 och 15.00 och vänder sig till juniorer i åldern 8-15 år. Det är inget krav att du ska vara medlem i Arninge GK men däremot behöver du minst ha klubbhandicap/grönt kort. Vi grupperar efter ålder och erfarenhet, har kul och kommer att varva träning med spel på 18-hålsbanan och korthålsbanan.

Sista dagen avslutas med deltagande i Skandia Cup klubbkval för de som vill.

Kostnaden för lägret är 1 795 kr, och då ingår samtliga kostnader för lägret, inklusive spel på banan, rangebollar, lunch och mellanmål/frukt.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till lars.ake.jonsson@telia.com, och ange:

• namn (både barn och en förälder)
  • personnummer
  • golfid
  • kontaktuppgifter
  • ev matöverkänslighet

Vänta inte med att anmäla dig! Våra läger brukar vara väldigt populära och vi är tvungna att ha ett tak på antal deltagare för att säkra bra kvalitet.

Har du frågor, kontakta Lars Åke Jönsson, lars.ake.jonsson@telia.com.