Juniorläger

Under säsongen arrangerar klubben ett antal läger. Elitgruppen åker under våren på ett uppstartsläger för att förbereda sig väl inför kommande tävlingssäsong. Vi arrangerar sommartid också dagläger för våra breda juniorgrupper. Gemensamt är att vi har glädje, gemenskap och uppmuntran som ledord vid varje tillfälle. Lägren arrangeras av Juniorkommittén tillsammans med våra tränare.

Läger 2017

Planerat för 2017 är:

• Vårläger för Team Arninge genomförs som vanligt under förstamajhelgen. I år blir det Ombergs GK för första gången.
  • 2 st 4-dagars dagläger för juniorer mellan 8 och 15 år, där vi tänker köra ett läger i midsommarveckan i juni (19-22 juni) och ett läger veckan före skolstart i augusti, närmare bestämt 14-17 augusti. Dessa läger är även öppna för icke-medlemmar.

Juniordaglägret 19-22 juni 2017

Nu är det dags att anmäla sig till vårt årliga dagläger i juni. Lägret går av stapeln 19-22 juni, pågår mellan klockan 09.00 och 15.00 och vänder sig till juniorer i åldern 8-15 år. Det är inget krav att du ska vara medlem i Arninge GK men däremot behöver du minst ha klubbhandicap/grönt kort. Vi grupperar efter ålder och erfarenhet, har kul och kommer att varva träning med spel på 18-hålsbanan och korthålsbanan.

Sista dagen avslutas med deltagande i Skandia Cup klubbkval för de som vill.

Kostnaden för lägret är 1 795 kr, och då ingår samtliga kostnader för lägret, inklusive spel på banan, rangebollar, lunch och mellanmål/frukt.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till lars.ake.jonsson@telia.com, och ange:

• namn (både barn och en förälder)
  • personnummer
  • golfid
  • kontaktuppgifter
  • ev matöverkänslighet

Vänta inte med att anmäla dig! Våra läger brukar vara väldigt populära och vi är tvungna att ha ett tak på antal deltagare för att säkra bra kvalitet.

Har du frågor, kontakta Lars Åke Jönsson, lars.ake.jonsson@telia.com.

Juniordaglägret 14-17 augusti 2017

Nu är det dags att anmäla sig till vårt årliga dagläger i augusti. Lägret går av stapeln 14-17 augusti, pågår mellan klockan 09.00 och 15.00 och vänder sig till juniorer i åldern 8-15 år. Det är inget krav att du ska vara medlem i Arninge GK men däremot behöver du minst ha klubbhandicap/grönt kort. Vi grupperar efter ålder och erfarenhet, har kul och kommer att varva träning med spel på 18-hålsbanan och korthålsbanan.

Kostnaden för lägret är 1 895 kr och då ingår samtliga kostnader för lägret, inklusive spel på banan, rangebollar, lunch och mellanmål/frukt.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till lars.ake.jonsson@telia.com, och ange:

• namn (både barn och en förälder)
  • personnummer
  • golfid
  • kontaktuppgifter
  • ev matöverkänslighet

Har du frågor, kontakta Lars Åke Jönsson, lars.ake.jonsson@telia.com.