Juniorträning

Vi driver vår träning kring ledorden glädje, gemenskap och uppmuntran och träningen bedrivs av våra Pro, juniorledare samt äldre juniorer som alla har genomgått ledarutbildning. Vi har en heltäckande träning från nybörjare till elitträning, och träningen är organiserad i en bred satsning och en elitinriktad grupp. Vi erbjuder våra juniormedlemmar träning året runt, och på vintern håller vi till i Ullna Indoor vid Rosenkälla. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du kan vara med.

Korthålsbanan

Träningstider juniorträning 2018

Juniorträningen kommer att pågå från och med tisdagen den 8 maj till och med torsdagen den 14 juni för att sedan göra ett sommaruppehåll.

Träningen startar igen tisdagen den 21 augusti och pågår till och med torsdagen den 27 september.

Nya grupper och träningstider för sommaren 2018.

Bredden
Torsdag 16.45–18.00

Utveckling
Tisdag 16.45–18.00
Torsdag 17.45–19.00

Juniorträning 2018

Om du är intresserad av juniorträning på Arninge GK vänligen skicka ett mejl till kansliet@arningegk.com

Ange namn, eventuellt golf-id och eventuellt handicap vid anmälan. Ange även personnummer då detta är en förutsättning för att kunna söka olika aktivitetsstöd som finns för juniorer.

Som tidigare år krävs medlemskap i Arninge GK för att delta i träningen. Detta hjälper vårt kansli till med, vänligen kontakta dem på telefon 08-514 412 00 eller skicka ett mejl till kansliet@arningegk.se.

Medlemsavgifter

• Knatte upp till 12 år, Lilla banan: 0 kr (Gratis medlemskap)
  • Knatte upp till 12 år, Stora banan: 1 495 kr
  • Junior 13-21 år: 2 495 kr