Nyheter

Juniorgalan 2017

Lördagen den 7 oktober klockan 18.30 kommer Juniorgalan 2017 att hållas i klubbhuset på Arninge GK! Vi kommer att servera middag till självkostnadspris samt dela ut olika priser till juniorerna. Boka detta datum redan nu! Mer information kommer inom kort.

Robert Karlsson bjuder in till föreläsning i Globen

Robert Karlsson bjuder in golfungdomar från Stockholmsområdet till Roberts lansering av hans nya bok, 100 dagar, samt föreställningen Möjligheter i Globen tisdagen den 29 augusti med Aron Anderson.

Aron talar om mental träning med inriktning på ungdomar inom idrotten. Fokus på att sätta mål, hantera motgångar och kunna ta hjälp av varandra (lag- och träningskamrater) för att nå framgång. I golf är det viktigt att inte bara se sina konkurrenter som motståndare utan ibland även som inspirationskälla.

Boris René och Danny Saucedo med flera kommer att stå för musik och show i samband med föreläsningen, ett sätt att kombinera underhållning med lärande.

Förutom föreställningen kommer Robert vid boklanseringen att lotta ut priser från Titleist samt olika golfprodukter från andra märken.

Juniorerna går gratis. Medföljande föräldrar får köpa biljett för 100 kronor och medföljande syskon under 18 år betalar 50 kronor (normalpris 445-645 kronor)

Vid frågor kring anmälan, kontakta Margareta Bergman

Läs mer här!

Söndagstävlingen Juniorutmaningen

Söndagen den 13 augusti startar Juniorutmaningen igen efter sommaruppehållet. Det är en lättsam tävling för alla juniorer på Arninge. Spelformen är 9 hål poängbogey. 

För de som inte vill delta i tävlingsmomentet finns en klass där man deltar utom tävlan men går med i tävlingen för att bekanta sig med tävlingsutövandet.

Tävlingen startar klockan 16.50. Anmälan görs senast klockan 18.00 lördagen innan tävlingsdagen via Min Golf på golf.se.

Kontaktpersoner
Peter Lönnqvist, 073-375 75 40
Fredrik Pettersson, 072-207 70 77