Välkommen att spela Arninge GK, Årets Golfklubb i Stockholm 2001 & 2012.

Greenen på 4:an

Arninge GK ligger centralt med bra läge i det nya Ullna Strand området i Täby, 15 minuter från Stockholm, 5 minuter från Täby Centrum.

Arninge har löpande satsat på banutveckling och förbättring av banans kvalitet och förbättrad och roligare spelupplevelse. Det är ingen tvekan om att det varit framgångsrikt. Aldrig har medlemmar och gäster varit så positiva och nöjda som i år. Mycket nytt har hänt på banan och satsningen på ökad finish kommer att fortsätta även de kommande åren.

En bra bana med omväxlande karaktär, skog, park och seaside. En av Stockholms bättre banor. Vi satsar nu vidare på att ytterligare förbättra banan. Välkommen som medlem, företagspartner eller greenfeegäst!

I greenfeen ingår vagn och banguide.

I anslutning till banan är arbetet påbörjat med att bygga totalt drygt 2.000 lägenheter där cirka 5.500 personer kommer att bo, Är du intresserad av att bo med gångavstånd till banan? Byggföretag i etapp 1 har varit NCC, Titania och Småa (Kärnhem). I etapp 2 bygger Peab, Byggmästargruppen Bostad AB, Svenska Andelshus Bäck & Fors, Hemgården Byggnads Ab, Myresjöhus, Brickhouse och Reinova