Arninge Golf Card

Förmåner för dig som är Spelrättsägare

Du som äger en spelrätt i Arninge Golfklubb och är aktiv medlem, disponerar ett Arninge Golf Card. Kortet är laddat med förmåner. Det enda du behöver göra är att visa upp kortet på de ställen där det gäller, för att få aktuella rabatter och förmåner. På den här sidan kan du alltid hitta en sammanställning över allt som kortet är laddat med.

Känner du till nägot företag som du tror vill vara med på kortet, kontakta klubbdirektör Lars Nordlöf på klubbdirektor@arningegk.se eller på 0708-34 65 97.

Följande förmåner gäller:

• Gratis årskort hos Täby Konstsnöspår (värde 1200 kr)
  • Gratis spel på Täby Golfklubb v27-31
  • Arninge Golfkrog. Exklusiva specialerbjudanden på deras Facebooksida
  • Specialpris Årskort på Balance Gym
  • 50 % på första konsultationen hos Wedemo Naprap- & Idrottsskadeklinik
  • 10 % på Täby Färg & Tapet
  • 20 kr/tim i rabatt hos Veteranpoolen i Täby
  • 15 % på Folkhemmet (Arningebutiken). Gäller på en vara vid ett köptillfälle och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden
  • PV Design 20 % på Samsonite väsksortiment
  • Coaching och rådgivning med Jenny Hagman med målplanering och personligt ledarskap i fokus.  Ordinarie pris 1800 kr för 90 minuter. För dig med Arninge Golf Card: Juni - sept 50 % rabatt och okt-dec 25 % rabatt. Rekommenderat att boka minst 3 tillfällen. En kostnadsfri första träff ingår. Jenny Hagman tel: 070 631 17 43 eller mail jenny@hagmangolf.se

Sidan är under uppbyggnad och fler förmåner kommer att läggas till.