Dags att teckna företagsmedlemskap 2018

Arninge Golfklubb kan erbjuda en avkopplande miljö med egenskaper såsom närhet till Stockholm, vacker miljö vid Ullnasjön, välskött 18-håls golfbana med omväxlande karaktär av skogs-, park- och seasidehål.

Vi har mycket goda träningsmöjligheter på en stor driving range med målgolf, nya bollar varje år, övningsbunker, inspelshål för egna bollar samt en korthålsbana av hög kvalitet. Våra mycket uppskattade krögare erbjuder ett brett matutbud med generösa öppettider och fullständiga rättigheter. Vi har dessutom mycket goda konferensmöjligheter, lågt och begränsat medlemsantal, endast 975 seniormedlemmar, vilket gör att möjligheterna till önskad starttid är förhållandevis goda. Sponsorer och greenfeegäster skall alltid känna sig välkomna. Vi erbjuder ert företag och era kunder en trevlig och kreativ miljö.

Vill du veta mer, kontakta Klubbdirektör Lars Nordlöf på klubbdirektor@arningegk.se eller 0708-34 65 97.