Klubbmästerskapet 2018

I helgen 4-5 augusti avgjordes årets KM för Damer och Herrar.

Det blev en dramatisk helg med avbrott för åska under andra ronden på lördagen. Tävlingsledningen blev tvungna att kalla in alla från banan. Men redan efter en halvtimme hade åskan (och blixtarna!) dragit förbi och spelarna kunde återvända ut för att återuppta spelet. Efter lördagens två ronder korades vinnarna i KM-HCP. Resultaten blev;

Dam HCP-KM

1 Kanjana Nyberg

2 Eugenie von Knorring Boman

3 Anna Nordström

Herr HCP-KM

1 Marcus Orest

2 Jacob Klintfors

3 Anders Bergman

Öppna KM korar årets klubbmästare och där blev det tuffa figther om segern. Till slut blev resultaten:

KM Damer

1 Eugenie von Knorring Boman

2 Kanjana Nyberg

3 Anna Nordström

KM Herrar

1 Johan Isberg

2 Anders Bergman

3 Marcus Orest

Stort grattis till alla som deltog och ett stort tack till alla som hjälpte till som funktionärer. Slutligen, glöm inte att anmäla dig till Jubileumsdagen 18 augusti och KM Klass 25 augusti!

På bilerna nedan ser du Herrarnas och damernas prispallar. Vi gratulerar Eugenie och Johan som utöver medalj och ära får en egen parkeringplats på klubben ett år framåt!