Samarbetsklubbar 2017, där du som fullvärdig medlem i Arninge GK kan spela billigare!

Samarbetsklubbar

Arninge Golfklubb samarbetar varje år med ett antal klubbar.

Samarbeten 2017

Utökat samarbete med Täby Golfklubb

Täby GK och Arninge GK har kommit överens om att fortsätta - och inom olika områden - utöka samarbetet 2016.

Liksom under 2016 kommer fullvärdiga medlemmar att kunna spela fritt på varandras banor under semesterperioden, från midsommar fram till första veckan i augusti. För vardagsmedlemmar gäller utbytet på vardagar. För juniorer gäller fritt spel på varandras banor på vardagar hela året. Under perioden midsommar till första veckan i augusti gäller fritt spel samtliga veckodagar för juniorerna.

På juniorsidan kommer vi att i mån av plats öppna för utbyte när det gäller juniorläger och andra sommaraktiviteter och planerar också att arrangera en del gemensamma tävlingar och träningar, allt för att stimulera ungdomsgolfen i Täby.

Vi kommer även att ha ett visst samarbete när det gäller kontakter med Täby kommun och lokal media för gemensam marknadsföring av "Golf i Täby".

På följande klubbar betalar Arninges fullvärdiga medlemmar halv greenfee.

Falun-Borlänge GK vardagar alla tider, (Helger efter kl 14.00)

Dalsjö GK vardagar alla tider (Helger efter kl 14.00)

Sigtuna (Endast vardagar)

På följande klubbar betalar Arninges medlemmar samma pris som vid spel med medlem. Gäller både vardagar och helger.

Ingarö GK

Täby GK (från midsommar och fram t o m första veckan i augusti, se ovan)

Väsby GK

Haningestrand GK (Endast vardagar)

Övriga samarbeten (Senior 300 kr/Junior 150 kr, gäller helgfria vardagar):

Åkersberga GK

Österåker GK

Nynäshamn GK

Viksjö GK (Senior 325 kr/junior 100 kr)

Bråvikens GK (juniorer gratis)

Arninge GK och Sollentuna GK har 2017 inlett ett greenfeesamarbete som innebär att klubbarnas fullvärdiga medlemmar betalar samma pris som "Gäst till medlem". Det innebär att alla får 100 kr rabatt på greenfeen. För Arninge del gäller det alla som Spelrättsägare eller Årsmedlemmar. För juniorer gäller halva rabatten.

Rabatter kan ej kombineras.

Vi söker löpande efter nya samarbeten så vi välkomnar förslag på ytterligare klubbar att samarbeta med.