Företagsgolf eller kompisgolf, boka nu!

För endast 495 kr per deltagare får du ett komplett paket. Erbjudandet gäller resten av 2017.

Det finns fortfarande en del lediga tider i höst om du/ni vill boka företagsgolf.

Banan är i bättre skick än någonsin och våra krögare erbjuder en rad olika menyer för företag eller kompisgäng.

Intresserad? maila kansliet@arningegk.se eller ring 0708-346597

Välkomna!

Arninge GK har upp mot 100.000 besökare på anläggningen varje år. Golfare, golfföräldrar, lunchgäster, möten och konferenser och skidåkare.

Vi har avtal med många företag som har möten, spelar golf och arrangerar företagsgolf.

Vi har lång erfarenhet och vana att ta emot och arrangera aktiviteter både för stora och små grupper.

Restaurangen på klubben är en av Stockholms mest populära.

Vi erbjuder en komplett golfanläggning med en golfbana med hög kvalitet och intressant variation med både skogs- park och seasidekaraktär.

Vackert läge vid Ullna Strand. Bra fairways, jämna och snabba greener.

Ni kan också boka möten på golfklubben i trevlig kreativ miljö.

Välkommen att kontakta oss och boka ett evenemang du också!

klubbdirektor@arningegk.se   0708-346597

Följande ingår i vårt företagsgolfpaket:

• Greenfee med full service (Start- & Resultatlistor, Närmast hål, Längsta drive etc.)
  • Lunch
  • Hink med bollar på rangen
  • Startkit
  • Fri vagn & banguide

Dessutom ingår en golfbil vid minst 20 deltagare. Plats för flaggor och reklam i samband med tävlingen. Allt detta för endast 495 kr/deltagare. Boka så snart du kan, det finns begränsat med tider kvar. Det är först till kvarn som gäller.

Våra golfkrögare Per Ström har serverat uppskattad mat på klubben i 15 år. Han och hans fru Linda erbjuder en rad olika alternativ för ett lyckat företagsarrangemang.

Vår golfpro Lasse Johansson, Golfstore, hjälper gärna till med att ta fram ett prisbord för företagsgolfen. Han kan också erbjuda nybörjarträning för icke-golfare.

Kontakta Klubbdirektör Lars Nordlöf på 0708-34 65 97 eller klubbdirektor@arningegk.se.