Vi bjuder på ett lektionspaket värt 1.350:- och ett årskort på Täby konstsnöspår om du nu blir spelrättsmedlem 2018! Tidsbegränsat erbjudande

Bli spelrättsmedlem nu för 2018 så bjuder vi på ett lektionspaket, värde 1.350:- samt ett årskort på Täby konstsnöspår värde 1.200: Erbjudandet gäller om du köper en spelrätt från klubben. Tidsbegränsat erbjudande! Välkommen som medlem! Kontakta kansliet,  kansliet@arningegk.se   eller ring 0708-346597 Vi erbjuder bl a; En bra bana som ständigt utvecklas och förbättras En komplett golfanläggning Ett bra nära läge vid vackra Ullna Strand, endast 15 min från Roslagstull Aktiv verksamhet för alla åldrar och kategorier En trevlig och mycket uppskattad restaurang En av Stockholm största golfshopar med tillhörande golfstudio för träning och custom fitting Fritt spel på Täby GK under sommaren och mycket mer!