Samarbetsklubbar

Arninge Golfklubb samarbetar varje år med ett antal intressanta klubbar.

Samarbeten 2018

Utökat samarbete med Täby Golfklubb även 2018

Täby GK och Arninge GK har kommit överens om att fortsätta det utökade samarbetet 2018.

Liksom under 2017 kommer fullvärdiga medlemmar att kunna spela fritt på varandras banor under semesterperioden, från midsommarafton fram till första veckan i augusti (22 juni - 6 augusti). För vardagsmedlemmar gäller utbytet på vardagar. För juniorer gäller fritt spel på varandras banor på vardagar hela året. Under perioden midsommar till första veckan i augusti gäller fritt spel samtliga veckodagar för juniorerna.

På juniorsidan kommer vi att i mån av plats öppna för utbyte när det gäller juniorläger och andra sommaraktiviteter och planerar också att arrangera en del gemensamma tävlingar och träningar, allt för att stimulera ungdomsgolfen i Täby.

Vi kommer även att ha ett visst samarbete när det gäller kontakter med Täby kommun och lokal media för gemensam marknadsföring av "Golf i Täby".

På följande klubbar betalar Arninges fullvärdiga medlemmar halv greenfee.

Falun-Borlänge GK (Helger efter kl 14.00)

Dalsjö GK (Helger efter kl 14.00)

Sigtuna (Endast vardagar)

På följande klubbar betalar Arninges fullvärdiga medlemmar samma pris som vid spel med medlem. Gäller både vardagar och helger.

Ingarö GK

Täby GK

Väsby GK (Endast vardagar) (Juniorer 100 kr)

Haningestrand GK (Endast vardagar)

Johannesberg

Övriga samarbeten för fullvärdiga medlemmar (Senior 300 kr/Junior 150 kr, gäller helgfria vardagar):

Åkersberga GK

Österåker GK

Nynäshamn GK

Viksjö GK (Senior 350 kr/junior 100 kr)

Troxhammar (Senior 350 kr/junior 100 kr)

Mälare Skytteholm (Senior 350 kr/junior 100 kr)

Sollentuna (Senior 350)

Bråvikens GK (juniorer gratis)

Rabatter kan ej kombineras.