Att vara fadder på Arninge GK

Fadderns huvudsakliga uppgifter

Introduktion
Faddern ska introducera den nya medlemmen i klubben oberoende om hon/han är nybörjare eller ej. Det innebär bl.a. att berätta om klubben och dess aktiviteter som du har tillgång till. Vi visar runt i våra lokaler, var anslagstavlor mm finns och sist men inte minst visar banan och går en runda tillsammans om du så önskar. Vi ska få dig att känna dig välkommen och se till att du får träffa fler medlemmar.

Fadderrunda
Vi går en fadderrunda med en nybörjare i samband med grönt kort, alternativt kvalificering för officiellt handicap.
Vi biträder också våra Pro med att gå fadderrundor (träning).
Det arrangeras en nybörjartävling den 19 augusti i år där nybörjare får känna på tävlingsmomentet. Här går en fadder med i bollen för att vara ett stöd.

Våra fadderrundor handlar främst om tre områden; spela golf, regler och golfvett. Vi är till för dig!
Känner du att du vill vara ett stöd skicka ditt intresse till Björn Majberg via e-post till majberg@swipnet.se.

Om du lär dig golfens 10 gyllene regler, kommer du dessutom att kunna lösa de flesta reglersituationer du möter under en 18-håls rond.
Tips! Skriv ut dokumentet nedan och förvara det i din golfbag.