Arningematchen 2017

Arningematchen 2017, Arninge GK:s matchspelsstege

Spelas i år under juni till september, första omgången den 10 juni och den avslutande omgången med final och spel om 3:e plats spelas den 16 september.

Antalet anmälda avgör om och hur många spelare som får stå över första omgången och gå direkt till omgång 2. Vilka som ev. står över avgörs genom lottning.

Spelschema kommer att anslås i klubbhuset. Efter spelad match fyller spelarna själva i vinnarens namn på spelschemat. Fr.o.m. omgång 2 ansvarar spelarna själva för att kontakta motspelaren i nästa match för att överenskomma om tid för, och genomföra, matchen. Resultatet i varje spelad match skall också rapporteras snarast till tävlingssamordnaren via mail från bägge spelarna.

Matcherna i varje omgång skall vara spelade och resultatet rapporterat senast ett för omgången fastställt datum. Om inget resultat rapporteras i tid kommer seger i matchen tilldömas den spelare vars namn av de 2 spelarna står överst i spelschemat.

Omgång 2 skall spelas tidigast 11 juni och vara rapporterad senast den 2 juli.

Omgång 3 skall spelas tidigast 3 juli och vara rapporterad senast den 6 aug.

Datumgräns för omgång 4 och framåt meddelas efter att anmälningstiden gått ut.

Arningematchen är öppen för medlemmar i Arninge GK med exakt handicap mellan

+8.0 – 36.0.  Spelas med handicap.

Damer spelar från tee 47 och herrar från tee 57.  Antalet erhållna slag enligt slope-tabell ”nettas ner” så att spelaren med lägst antal erhållna slag spelar med 0 slags handicap.

Matchspelsregler gäller.

Max antal anmälda 32, reservlista gäller.

Sista anmälningsdag är 2017-06-07 kl. 18.00.

Starttider publiceras senast 2017-06-09 kl.15.00.

OBS!  Anmäldas kontaktuppgifter, tel. nr och e-mail, måste finnas tillgängliga på klubbens medlemssida. Kontakta kansliet om ni behöver komplettera detta. Efter att ni har anmält er, maila också era kontaktuppgifter till tävlingssamordnaren.

Matchspel är roligt och spännande. Välkomna att anmäla er!

Stefan Eriksson, tävlingssamordnare

stefan.eriksson@tyfonmail.se