Arningematchen 2018 Par

Arningematchen Par 2018

NYTT FÖR 2018, MATCHSPEL GREENSOME!!!

Spelas under juni till september. Första omgången den 3 juni och den avslutande omgången med finalspel om placeringarna 1-4 spelas den 23 september.

Antalet anmälda spelare avgör om något eller några par får stå över första omgången och gå direkt till omgång 2. Avgörs i så fall genom lottning.

VI HAR PLATS FÖR BARA 32 PAR, SÅ VÄNTA INTE MED DIN ANMÄLAN.

Spelschema kommer att anslås i klubbhuset. Efter spelad match fyller spelarna själva i vinnande pars namn på spelschemat. Fr.o.m. omgång 2 ansvarar spelarna själva för att kontakta motspelarna i nästa match för att överenskomma om tid för att spela matchen. Resultatet i varje spelad match skall också rapporteras snarast till tävlingssamordnaren via mail.

Matcherna i varje omgång ska vara spelade och rapporterade senast ett för omgången fastställt datum. Om inget resultat rapporteras i tid tilldöms det par vars namn står överst på spelschemat segern i matchen.

Omgång 2 skall vara spelad och rapporterad senast:            29 jun

Omgång 3 skall vara spelad och rapporterad senast:         12 augusti

Omgång 4 skall vara spelad och rapporterad senast:      9 september

Arningematchen är öppen för medlemmar i Arninge GK som har en exakt handicap mellan +8,0 – 36,0. Spelas med handicap. Spelaren med lägst handicap i laget får 60% av erhållna slag enligt slope-tabell. Spelaren med hösgst handicap får 40% av erhållna slag enligt slopetabell. De då erhållna slagen läggs ihop och avrundas ( ,5 avrundas uppåt ) till helt antal slag. Därefter ”nettas antal handicapslag ner så att laget med lägst antal slag spelar med 0 slags handicap.

Damer spelar från tee 47 och herrar från tee 57. Matchspelsrgler gäller.

Observera att i greensome får man från tee endast spela provisorisk boll för en av de ursprungliga bollarna.

Max. antal anmälda lag är 32, reservlista gäller. Anmälan görs via golf.se/min golf.

Sista anmälningstid:   2018-05-31 kl. 18.00

Starttider publiceras: 2018-06-02 kl. 12.00

OBS! Anmäldas kontaktuppgifter, tel. nr. och e-mail, måste finnas tillgängliga på klubbens medlemssida. Kontakta kansliet om ni behöver komplettera detta. Efter att ni anmält er, maila också era kontaktuppgifter till tävlingssamordnaren.

Välkomna att anmäla er!

Stefan Eriksson, tävlingssamordnare stefan.eriksson@tyfonmail.se 073 9410545