Våra tränare

Lars Johansson

PGA Professional

Jag kan säga att jag har fått varit med om mycket tack vare golfen.

Jag var en av de allra första som fick stipendiat till USA, början 80-tal, och fick då spela för University of Houston tillsammans med en hel del kändisar på PGA touren idag.

Själv spelade jag på heltid fram till 1987 då jag avslutade min civilekonom examen och spelet året efter var ett av mina mest framgångsrika.

Jag spelade på scratch sedan 1980 och har under ett enda år varit och sniffat på -1, jag tycker det är viktigt att försöka behålla en bra spelstandard, även om det inte blir lika mycket tävlingsspel nu för tiden.

Sving teknik har alltid intresserat mig och jag har haft förmånen att träffa och arbeta med de stora, Leadbetter, Ballard, Moe Norman och Todd Graves.

Med alla de tusentals lektioner jag gett genom åren kan jag verkligen säga att mitt mål är att få kunden på ett enkelt sätt förstå hur en klubba fungerar i svingen samt vad som krävs av just den individen för att nå de mål han eller hon vill nå.

Jag förkovrar mig mycket i och omkring golfen och ger föreläsningar på custom fitting (klubbor anpassade till spelaren) samt föreläsningar kring sving teknik.

Det som intressserar mig mest just nu är Dr Barry Spears och hans syn på kost och hur det påverkar oss alla, en speciell diet som fick Nobelpriset! Inte själva dieten, men hur mat påverkar oss. Böckerna ”Enter the Zone” och ”Inflammation Zone” är mycket läsvärda.

Jag ser verkligen fram emot att möta Dig som medlem och gäst på Arninge GK!

George Saari är ny tränare på Arninge Golfklubb 2017.

PGA Professional

George ”Jojje” Saari

35 år gammal

George började spela golf för 20 år sen på grannklubben Ullna GC och har arbetat inom golfens värld i 5 år. Senaste 3 åren har George varit verksam på Vallentuna GK. Bland annat som Head Pro med ansvar för Utbildning, Privatlektioner, Elitlag, Juniorverksamheten mm.

George är och har också varit verksam som tränare inom friidrott, PT/Personlig Träning, Löpcoachning, Livsstilscoachning och mycket mer…

George ser fram emot att träffa er och hjälpa den som inte upplever sig som färdiglärd med golfen genom små enkla knep då golf ju egentligen är väldigt enkelt och tämligen logiskt!

För kontakt med George vänligen maila eller slå en signal. Kontaktuppgifter nedan.

Telefonnummer: 0704 - 54 76 29

Mailadress: george@gloff.se