Medlemsansökan

Var vänlig fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så ordnar vi ditt medlemskap.

Just nu har vi ett vintererbjudande om du köper en spelrätt av klubben för endast 1500 kr och blir fullvärdig spelrättsägande medlem i Arninge Golfklubb:

- Kort med 10 luncher i vår populära restaurang

- 1 timmes privatlektion med en av våra pron. Perfekt att starta säsongen med!

- 1 dussin Titleistbollar

- 1 greenfeecheck så att du kan bjuda med en kompis på en runda. Gäller alla veckodagar!

- Fritt spel på Täby GK från middsommar fram till och med första helgen i augusti.

- Fritt spel på Åkersberga Gk under juli månad.

- Tillgång till alla övriga samarbeten vi har med andra klubbar.

Årsavgiften är för närvarande 6950 kr + 500 kr i s k städdeposition (som du får tillbaka om du medverkar på klubbens städdag eller ställer upp som funktionär el dyl). Önskar du bli vardagsmedlem är årsavgiften 5215 kr + städdeposition.

Välj Spelrättsägare eller Spelrättsägare Vardag i formuläret nedan om du vill ta del av vårt attraktiva Vintererbjudande.