Välkommen till Arninge Golfklubb!

Banan öppnar skärtorsdag klockan 13.00

Förberedelserna inför säsongsstarten pågår för fullt, vi kommer troligtvis inte vara färdiga med alla detaljer men gör ändå bedömningen att vi kan presentera banan med bra spelbarhet.

Banan öppnas för spel från skärtorsdag 9 april klockan 13.00 och är öppen fram till och med annandag påsk. Därefter stänger vi fram till städdagen den 18 april.

Bokning av starttider kommer kunna ske via bokningsappen, min golf samt över telefon via receptionen. Bokningen öppnar klockan 10.00 fredagen den 3 april. Bollränna kommer inte användas under 2020 och framåt.

Rangen shopen & receptionen öppnar för säsongen fredagen den 3 april klockan 10.00.

Endast klubbmedlemmar kommer kunna boka tider via nätet. Medlem som önskar bjuda in gäster kan göra det genom tidbokningen via telefon 08-514 412 00 anknytning 1.

Greenfeeavgifter

Vardagsmedlemmar och greenfeemedlemmar betalar 300 kr. Övriga betalar 500 kr. Inga rabatter gäller.

Restaurangen är öppen under hela påskhelgen.

Bli medlem idag!

Bli fullvärdig medlem och spelrättsägare senast den 30 april 2020 så bjuder vi på ett lektionspaket med någon av klubbens tränare (3 x 50 minuter) samt ett dussin Titleist Pro V-1.

I fullvärdigt medlemskap ingår även:

• Fritt spel på Täby GK från den 19 juni tom den 2 augusti.
  • Fritt spel på Åkersberga GK under juli månad.
  • Greenfeerabatt på många attraktiva klubbar både i och utanför Stockholmsområdet.
  • Fri tillgång till Täby konstsnöspår på Arninge GK.

Golfträning för barn och ungdomar från 5 år och uppåt!

Via länken nedan finner du hela träningsutbudet samt information om respektive grupp.

Anmälan till all juniorträning sker via denna länk:

För att kunna skapa en anmälan behöver du skapa ett konto. All information finns på sidan via ovan länk.

Har du frågor finns vi på adressen: junior@arningegk.se

Nybörjarkurser 2020

I vår börjar våra populära nybörjarkurser. Du kan redan nu anmäla dig till aktuella nybörjarkurser/nybörjarmedlemskap och välja vilket datum du vill gå. Varje kurs omfattar en dag.

Läs mer om grönt kort via denna länk:

Har du frågor når du oss via: junior@arningegk.com OBS! Denna mailadress gäller som kontakt för både junior och vuxenkurser.

Följande datum gäller

2, 9, 16, 23, 30 maj samt 6, 13 juni

För endast 2995 kr får du en Nybörjarkurs och ett Nybörjarmedlemskap vilket innebär att du får spela så mycket du vill under hela säsongen 2020.

Anmäl dig genom att skapa en profil via: https://arningegk.kanslietonline.se/anmalningar/ Nybörjarkurserna ligger under introduktionskurs ny medlem.

I kursen ingår:

- Introduktionskurs en dag inkl lunch. Praktik och teori. Golfregler. Fritt medlemskap ett år. Initialt ingår spel på korthålsbanan och när du blivit godkänd för grönt kort är du välkommen att spela på stora banan.

- Startkit med greenlagare, peggar mm från Wilson, ett rangekort, rabatt när du handlar i shopen första gången

- Dessutom kan du köpa till ett lektionspaket med fyra lektioner för endast 995:- hos våra pron.

Erbjudandet gäller endast de som aldrig haft ett golf-ID eller HCP gäller fram tom den 30 april.

Välkommen till Arninge Golfklubb!

Var vänlig fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så ordnar vi ditt medlemskap direkt. OBS, erbjudandet gäller endast kategorin Spelrättsägare!

Årsavgifter 2020
Spelrättsägande medlem fullvärdig 6 950 kr + 500 kr städdeposition
Spelrättsägande vardagsmedlem 5 215 kr + 500 kr städdeposition
Vilande (Passiv) medlem 1 000 kr