Välkommen till Arninge Golfklubb!

Bli medlem idag!

I fullvärdigt medlemskap ingår även:

• Fritt spel på Täby GK från den 19 juni tom den 2 augusti.
  • Fritt spel på Åkersberga GK under juli månad.
  • Greenfeerabatt på många attraktiva klubbar både i och utanför Stockholmsområdet.
  • Fri tillgång till Täby konstsnöspår på Arninge GK.

Golfträning för barn och ungdomar från 5 år och uppåt!

Via länken nedan finner du hela träningsutbudet samt information om respektive grupp.

Anmälan till all juniorträning sker via denna länk:

För att kunna skapa en anmälan behöver du skapa ett konto. All information finns på sidan via ovan länk.

Har du frågor finns vi på adressen: junior@arningegk.se

Nybörjarkurser 2020

Läs mer om grönt kort via denna länk:

Har du frågor når du oss via: junior@arningegk.com OBS! Denna mailadress gäller som kontakt för både junior och vuxenkurser.

Följande datum gäller

Lördag 11 och 18 juli.

För 1995 kr får du en nybörjarkurs och ett Greenfeemedlemskap vilket innebär att du får spela hur mycket du vill på korthålsbanan och betala greenfee för att spela på den stora banan.

I kursen ingår:

- Introduktionskurs en dag inkl lunch. Praktik och teori. Golfregler. Fritt medlemskap ett år. Initialt ingår spel på korthålsbanan och när du blivit godkänd för grönt kort är du välkommen att spela med reducerad greenfee på stora banan.

- Startkit med greenlagarepeggar mm från Wilson, ett rangekort, rabatt när du handlar i shopen första gången

- Dessutom kan du köpa till ett lektionspaket med fyra lektioner för endast 995:- hos våra pron.

Välkommen till Arninge Golfklubb, "Stockholms trevligaste hemmaklubb".

Välkommen till Arninge Golfklubb!

Var vänlig fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så ordnar vi ditt medlemskap direkt. OBS, erbjudandet gäller endast kategorin Spelrättsägare!

Årsavgifter 2020
Spelrättsägande medlem fullvärdig 6 950 kr + 500 kr städdeposition
Spelrättsägande vardagsmedlem 5 215 kr + 500 kr städdeposition
Vilande (Passiv) medlem 1 000 kr