Samarbetsklubbar

Arninge Golfklubb samarbetar varje år med ett antal klubbar.

Aktuella samarbeten

Täby Golfklubb Fullvärdig medlem i respektive klubb spelar fritt på varandras banor under semesterperioden, från midsommarafton fram till och med den 2 augusti.

För vardagsmedlemmar gäller utbytet på vardagar inom samma tidsintervall. För juniorer gäller fritt spel på varandras banor på vardagar hela året. Under perioden midsommar till första veckan i augusti gäller fritt spel samtliga veckodagar för juniorerna.

Åkersberga GK Fullvärdiga medlemmar i respektive klubb spelar fritt under hela juli. För vardagsmedlemmar gäller utbytet på vardagar. För juniorer gäller fritt spel på varandras banor under juli.

På följande klubbar gäller reducerad greenfee

Sollentuna GK - Fullvärdig medlem i respektive klubb betalar 400 kr vardagar samt 500 kr helger.

Österåkers GK västerled – 350 kr helgfri vardag. Juniorer 100 kr.

Mälarö Skytteholm & Troxhammar - Fullvärdig medlem i respektive klubb betalar 400 kr. Gäller vardagar 1 maj – 31 oktober. Juniorer betalar 100 kr under samma tidsintervall.

Viksjö GK - Gäst till medlemspris gäller under helgfri vardag. Juniorer betalar alltid 200 kr.

Wäsby GK – Gäst till medlemspris (-150 kr)

Forsgårdens GK (Kungsbacka Göteborg) -150 kr på ordinarie greenfee.

Abbekås GK - 300 kr alla dagar seniorer, 150 kr alla dagar juniorer.

Bråvikens GK – 300 kr helgfria vardagar seniorer. Juniorer fritt.