Greenfeeavgifter

Greenfeeavgifter 2020

Vi tillämpar differentierad prissättning. För aktuella priser se www.mingolf.golf.se  Greenfee betalas i shop/reception

Golfhäftet & Viasat gäller på Arninge GK

Golfhäftet gäller på helgfria vardagar. 50% rabatt på högsta greenfeepriset för innevarande dag, vid ett tillfälle. Kortet är personligt. Exempel: Greenfeepriset är 500-650 kr innevarande dag. Inneghavare av golfhäftet betalar 325 kr.

Viasat kort ger innehavaren 40% rabatt på ordinarie greenfee. Kortet är personligt.

SGF, SGDF och GAF kort accepteras men spel med sådant kort skall meddelas i förväg vid bokning.

Vardagar

500 kr - 650 kr

Helger 500 kr - 700 kr

Gäller gäst till medlem (max 3 personer) som erhåller 150 kr i rabatt alla tider.

Juniorer alltid 1/2 greenfee.

Dagsgreenfee + 300 kr för rond 2

9-Hål

Endast vardagar hela dagen och helger efter 15:00, 350:-

Korthålsbanan

100 kr senior 50 kr junior

Swish 1234 193 272 Arninge Golf AB

Golfbilar

Medlem med läkarintyg 200 kr

Medlem utan läkarintyg 350 kr

Gäst med läkarintyg 300 kr

Gäst utan läkarintyg 450 kr

Hcp-gränser
Helger: 36
Vardagar: 54
6-hålsbanan: Pay & Play

Kort: Viasat kort ger innehavaren 40% rabatt på ordinarie greenfee. Kortet är personligt.

Golfhäftet gäller på helgfria vardagar. 50% rabatt på ordinarie greenfee, vid ett tillfälle. Kortet är personligt.

Välkommen som greenfeegäst på Arninge GK!

Anmäl dig i receptionen innan du går ut på banan!
Alla spelare måste checka in i receptionen senast 15 minuter före bokad starttid då detta förhindrar förseningar vid första tee. Har detta inte skett förlorar spelaren sin exklusiva rätt till sin starttid.

Ej avbokade starttider
Spelare som ej infinner sig på inbokad starttid och ej avbokat denna senast 2 timmar före start, debiteras enligt nedan:

• Medlem = halv ordinarie greenfee
  • Gäster = ordinarie greenfee

Bokningsregler

Hcp-gränser
Helger: 36
Vardagar: 54
6-hålsbanan: Pay & Play

Välkommen som greenfeegäst på Arninge GK!

Anmäl dig i receptionen innan du går ut på banan!

Ej avbokade starttider

• Medlem = halv ordinarie greenfee