Ungdomsverksamhet

Arninge Golfklubb har en fantastisk anläggning med mycket goda träningsmöjligheter och ett stort engagemang på klubben från både tränare och juniorledare - bättre förutsättning att spela golf finns nästan inte!

Träningen bedrivs av våra Pro, juniorledare samt äldre juniorer, och vi erbjuder träning i klubbens regi året runt.

Utöver träning erbjuder vi också möjlighet att vara med och tävla oberoende av vilken nivå man för närvarande befinner sig på.
Vi organiserar ett antal olika tävlingar under året, där en del är interna klubbtävlingar och några stycken är av lite större karaktär där du har möjlighet att gå vidare till någon form av slutspel på annan bana.

Huvudinriktningen är breddträning för alla åldrar. Hos oss på Arninge GK har alla juniorer upp to 12 års ålder fritt medlemskap och Golf ID. För spel på 18 hålsbanan tillkommer 1.495 kr per år.

Länk till anmälningssidan: Klicka här

 

ARNINGE GOLFKLUBBS UTVECKLINGSTRAPPA

GOLFKUL - Introduktion till golfen som sker på ett lekfullt sätt med fokus på glädje och inspiration. 12 träningstillfällen utomhus med start maj månad. Anmälan via hemsidan: 

GRÖNT KORT - Barn som på ett eller annat sätt börjat med golf men ännu inte tagit grönt kort. 15 träningstillfällen utomhus med start i maj. Anmälan via hemsidan: 

VÄGEN MOT LÄGRE HANDICAP - Barn/ungdom med grönt kort där all fokus ligger på lägre hcp. Vi tränar på att spela på banan. Anmälan via hemsidan:

TÄVLA - För barn som tävlar på lokal nivå som Norrortsligan och Stockholmsligan. Vi tränar på att tävla. Anmälan Via hemsidan: 

TEAM ARNINGE - För barn/ungdom som tränar golf året runt och tävlar på TEEN, FUTURE eller ROOKIE Tour. Träningen är uppdelad i sommar och vinter med totalt 60 pass i grupp samt temadagar under utomhussäsongen. En av klubbens PGA-tränare är mentor för varje spelare. Uttagning till Team Arninge utförs av klubbens PGA-tränare. 

Välkommen till Arninge GKs ungdomsverksamhet!