Snart startar säsongen 2022

Vi började säsongen med att förbättra svingen genom träning i Studion på Arninge GK under vecka 6, 7 och 8. Damerna tränar med vår pro Jonas Lekman.

Kick-off vårmöte med information om säsongen kommer att bli den 4 april. Se nedan inbjudan.

Måndagsgolfen kommer att starta den 2 maj om vädret tillåter.

Vi har tävling över hål 1-9 och spelar slaggolf (vill man inte tävla lämnar man inte in sitt scorekort men är med ändå). En vinnare som får pris koras varje måndag. För mer info läs under fliken Måndagsgolften.

Hemliga Resan, då vi spelar på någon annan bana, sker torsdagen den 9 juni. OBS nytt datum!

Vår stora damtävling Hjärtslaget med kanonstart spelas fredagen den 12 augusti. OBS nytt datum!

Damsvingen, säsongens avslutningstävling spelas lördagen den 17 september. Då presenteras även vinnaren av säsongens eclectic.

Inbjudan till alla våra aktiviteter mailas till klubbens damer och finns framöver på damkommittens hemsidag samt på vår anslagstavla i klubbhuset.

Vill du spela spontangolf med någon av damerna på klubben, följ instruktionen i nedan
"Damboll på Arninge GK"