2021

I år kommer inte vi ha någon kick-off i som vi brukar utan information om säsongen 2021 kommer i år att skickas ut till samtliga damer på Arninge GK under april.

Svenska Golfförbundet avråder idag från alla tävlingar enligt Folkhälsomyndighetens senaste riktlinjer. Då vi inte vet hur det blir framöver informerar vi om de planer som finns om vi får tävla igen.

Måndagsgolfen för våren startar måndagen den 3 maj. Vi kommer att ha tävling över hål 1-9 (vill man inte tävla lämnar man inte in sitt scorekort men är med ändå) och en vinnare koras varje måndag. För mer info läs under fliken Måndagsgolften. I år kommer vi att spela slaggolf. Vi tillämpar naturligtvis gällande Corona-regeler villket innebär att är det fortfarande tävlingsförbud räknar vi med att enbart spela sällskapsgolf.

Golftävlingen Hemliga Resan då vi spelar på en annan bana planeras till fredagen den 28 maj.

Vår stora damtävling Hjärtslaget med kanonstart alternativt Nationell Damdag med löpande start spelas fredagen den 4 juni.

Avslutningstävlingen Damsvingen spelas lördagen den 25 september.

Inbjudan till alla våra aktiviteter mailas till klubbens damer och finns framöver på damkommittens hemsidag samt på vår anslagstavla i klubbhuset.

Vill du spela spontangolf med någon av damerna på klubben, följ instruktionen i nedan
"Damboll på Arninge GK"