Seniorkommittén driver en verksamhet som riktar sig till alla 60+ medlemmar.

Antikrundans Eclectic-tävling för våren 2022 är avgjord.

Sedan förra uppdateringen för två veckor sedan har nu Antikrundans femte och sjätte deltävling avgjorts.
Fantastiska yttre förutsättningar gällde när Antikrundan 5 avgjordes vilket återspeglades i resultaten då hela 12 spelare eller knappt 20% av deltagarna spelade bättre eller lika med sitt handicap.
Allra vassast var Erik Skårman som drog till med en 65-runda med tvåan Åke Andersson och trean Marianne Norrby hack i häl bägge med 67-rundor. Tävlingsledningen lyfter på hatten för dessa fantastiska resultat.

Veckan senare den 22 juni spelades Antikrundan 6 även det under bra förutsättningar även om det rådde väldigt hög luftfuktighet den dagen. Åke Anderssons formkurva låg kvar på en hög nivå och Åke vann deltävlingen på 70 slag netto med Bo Ek som tvåa på samma resultat. På tredje plats denna gång hittar vi Tommy G Fredriksson med en finfin 71:a

Tävlingsledningen ser till att pristagarna får sina priser vid nästa tävlingstillfälle.

I och med att Antikrunda 6 nu spelats så har även tävlingen Antikrundan Eclectic Vår 2022 avgjorts. Den tävlingen är uppdelad i en A, B och C-klass och A-klassen vanns av Åke Andersson på 51 nettoslag samma resultat som Lars Adermalm vann B-klassen på. Det lägsta resultatet hittar vi i C-klassen där Marianne Norrby segrade på 50 slag.
Totalt blir det tre pristagare i A-klassen medan det blir fem i B- och C-klasserna då det är fler spelare i de klasserna. Komplett resultatlista och ställningen i Order Of Merit finns som vanligt på Golf.se/ Min golf.
Priserna för Ecletic Vår kommer att delas ut i samband med Seniorernas Dag.

Nu rullar seniorspelet vidare med två klubbmöten som spelas hemma på Arninge den 1 juli då vi möter Waxholm och sedan den 8 juli då Åkersberga kommer på besök. Dessa klubbmöten avrundar seniorernas vårsäsong och efter ett par veckors uppehåll i juli drar vi sedan igång igen med Seniorernas Dag som spelas den 3 augusti och då vi inte bara ska spela en scramble utan också avnjuta en gemensam lunch efter avslutat spel.

Seniorernas Dag blir också upptakten till höstsäsongen 2022 som innehåller ytterligare sex Antikrundor samt en spännande utflykt till Edenhof Golf där årets Höstklubba avgörs.

Seniorkommittén ber härmed att få önska alla en riktigt skön sommar och glöm inte bort att underhålla golfformen under uppehållet i juli.

KONTAKTPERSONER SENIORKOMMITÉN

Jan Grönwall, Ordförande/Tävlingsansvarig  -  0703 468108   jan.gronwall@telia.com
Britt.Henningsson, webbansvarig -  0708 749423   britt.henningsson@gmail.com
Sven Johansson - 0706 547219 sven@jsson.se