Seniorkommittén driver en verksamhet som riktar sig till alla 60+ medlemmar.

Information om Arninge GK:s seniorverksamhet 2021!

Tyvärr inleds säsongen 2021 på samma sätt som för ett år sedan p.g.a. den stora smittspridningen av Corona-viruset.
Golfförbundet har stoppat alla spelaktiviteter som avslutas med att upprätta en resultatlista (förbundets definition av tävlingsspel) vilket stoppar vår normala verksamhet. Detta stopp gäller för närvarande till den 16 maj och omprövas varje vecka. Ni kan läsa mer om förbundets ställningstagande på deras hemsida ”Golf.se under Covid”.

Under tiden kan vi utnyttja seniorernas tid på banan till samordnat sällskapsspel precis som vi gjorde vid förra säsongsstarten. För varje ordinarie spelaktivitet vi tvingas stryka (beroende hur länge restriktionerna gäller) ersätter vi den med en ny aktivitet som heter ”Seniorernas Sällskapsspel” till vilken du kan anmäla dig via Min Golf som vanligt under tävlingar Arninge GK. Sällskapsspelet öppnar för anmälan med drygt tre veckors framförhållning. När anmälningstiden gått ut ordnar vi en startlista som anger din starttid. Vi spelar på onsdagar med första start 09:00 och ingen startavgift utgår. Eget personligt ansvar gäller för deltagande och klubbens Coronarestriktioner gäller för allt spel. Vi kommer att ha en starter så du behöver inte anmäla dej i receptionen.

Vår förhoppning är att många av er tycker det är ok och att vi kan fortsätta vår seniorverksamhet i klubben om än på ett annorlunda sätt tills pandemin lugnar ner sig och vi kan återgå till normalt seniorspel.

Trots allt finns det tänkta spelschemat för 2021 inlagt på vår hemsida tillsammans med dokument om årets olika spelformer samt villkor för seniorspel inlagda. Spelschemat kommer att omarbetas veckovis så länge restriktionerna gäller. När restriktionerna hävs kommer vi att prioritera Antikrundan så att den ska kunna spelas i sin helhet.

Hjärtligt välkomna till golfsäsongen 2021!

Seniorkommittén Arninge GK

KONTAKTPERSONER SENIORKOMMITÉN

Jan Grönwall, Ordförande/Tävlingsansvarig  -  0703 468108   jan.gronwall@telia.com
Britt.Henningsson, webbansvarig -  0708 749423   britt.henningsson@gmail.com