Seniorkommittén driver en verksamhet som riktar sig till alla 60+ medlemmar.

Seniorernas golfsäsong 2021 avslutades i fint septemberväder.
Den traditionella avslutnings-scramblen spelades den 29 september med 14 deltagande fyrmannalag.
Även om det var höstfriska vindar blev det ändå skönt golfväder eftersom septembersolen visade sig under dagen. Banan håller nästan sommarkvalitet fortfarande vilket också syntes i resultatlistan.

Segrande lag hade ett nettoresultat på 60,2 och bestod av Eva Westberg, Mona Hedlund, Åke Andersson och Staffan Lindström medan tvåan hade 62,6 vilket presterades av Annika Wittgren, Kristina Wikander, Per E Forsberg och Lennart Olofsson.
På en hedrande tredje plats kom lag Sylvi Widforss, Stina Ericsson, Gösta Fahlen och Bobby Edenberg med resultatet 64,4.
Komplett resultatlista återfinns som vanligt på Golf.se /Min golf.

Efter avslutat spel avnjöts gemensam lunch på klubbens restaurant och därefter samlades deltagarna i klubbens konferensrum för genomgång av säsongen men framförallt för prisutdelningar. Självklart fick de bästa lagen i fyrmannascramblen sina priser men också de bästa i matchspelstävlingen Pantercupen. Årets matchvinnare blev Staffan Lindström som slog tillbaka Bernhard Bernholc i finalen medan Per E Forsberg kom på tredje plats efter seger över Gösta Fahlén.

Avslutningsvis prisades också de främsta spelarna i årets Antikrunda i både slagspelets ”5-bästa” samt i eclecticspelet. Kompletta resultat i säsongstävlingarna hittar ni på Golf.se/Min golf om ni söker upp tävlingen Antikrundan 10 och går in under Order of Merit.

Innan vi avslutade samlingen fick vi också möjlighet att avtacka Rolf och Christina Lilja som efter idogt arbete i seniorkommittén sedan 2012 nu valde att avsluta sitt engagemang. Tack Rolf och Christina för era insatser och för många trevliga år tillsammans i seniorkommittén.

Tack Rolf och Christina

KONTAKTPERSONER SENIORKOMMITÉN

Jan Grönwall, Ordförande/Tävlingsansvarig  -  0703 468108   jan.gronwall@telia.com
Britt.Henningsson, webbansvarig -  0708 749423   britt.henningsson@gmail.com