Arningematchen 2021

Matchspel på Arninge GK

Öppen enbart för medlemmar i Arninge GK. Max antal 32 spelare. Matchspel där spelare med lägre spel hcp erhåller 0 slag i spel hcp och spelaren med högre spel hcp erhåller det antal slag som skiljer mellan spelarnas spelhandicap. För att få anmäla sig krävs högsta exakta hcp 36. Spelare får välja valfri slopad tee.

Första omgången spelas tidigast den 16 maj. Ingen gemensam start eller samling. Spelarna ansvarar själva för att omgångarna färdigspelas inom given tidsrymd. OBS att några spelare kan lottas att få stå över omgång 1. Se hemsidan under "Tävla", "Arningematchen" för komplett information om hur Arningematchen spelas och vilka bestämmelser som gäller.

Resultatet i varje match skall rapporteras till tävlingsledare Stefan Eriksson omgående efter spelad match. Maila till stefan.eriksson@tyfonmail.se

Fyll också i vinnaren i spelschemat som är anslaget i klubbhuset.

• 1:a omgången skall vara spelad och rapporterad senast 7 juni
  • 2:a omgången spelad och rapporterad senast 5 juli
  • 3:e omgången spelad och rapporterad senast 9 augusti
  • 4:e omgången spelad och rapporterad 30 augusti
  • 5:e omg. Final och match om 3:e pris senast 27 september

Godkända transportmedel av golfbag är endast vagn eller motor driven vagn, i övrigt se Arninge GK  tävlingsbestämmelser. Tävlingsavgift 150 kr betalas i shopen före den första matchen du spelar.

Arninge GK, tävlingskommitéen