Kock och restaurangbiträden sökes till restaurangen (inlagt 7 mars 2019)

Kock sökes till Arninge Golfkrog säsongen 2019 Tjänsten behöver tillsättas direkt efter påsk 23 april och sträcker sig till mitten av oktober.

Vill du jobba med ett härligt gäng i naturnära miljö och möjlighet till att spela golf före eller efter ditt arbetspass? Eller är du trött på att jobba sena kvällar och inte behov av att vara inne i city? Då har du som kock hittat rätt.

Hos oss har du möjlighet att få dina arbetspass förlagda dagtid och på helgen jobbar du vanligtvis inte längre än till 18.00.

Du har några års erfarenhet av yrket och är en självgående kock som vågar ta egna beslut. Du gillar att ha gästkontakt, ett ben inne i köket och det andra i service är inga problem för dig. Du är en lagspelare och har en positiv syn till det mesta.

Vårt mål är att erbjuda våra medlemmar, golfgäster och övriga gäster ett attraktivt utbud av mat, dryck och fika. Våra luncher under vardagar är populära för externa gäster då vi har som högst tryck vilket kräver att du har en hög stresströskel. Oftast händer allt på en och samma gång även på helger så du måste verkligen kunna hålla många bollar i luften samtidigt utan att sänka din servicenivå och alltid ha kunden i fokus.

Vi är ett familjärt gäng som jobbar tillsammans med mycket återkommande personal från säsong till säsong.

Körkort är mer eller mindre ett krav om du inte bor i närheten och ser det som ett tillfälle till motion att cykla till och från jobbet eftersom kommunala medel är väldigt bristfälliga.

Flytande svenska i text och tal är ett krav då du måste kunna kommunicera med gäster och kollegor, ringa in varuorder, skriva menyer, ta emot beställningar mm.

2 st restaurangbiträden sökes till säsong 2019 Tjänsten behöver tillsättas direkt efter påsk 23 april och sträcker sig till mitten av oktober. Vi har öppet alla dagar, vardagar 7-20 och helger 7-18.

Vi söker dig som vill utvecklas inom restaurang och service. Hos oss får du möjligheten att lära dig alla bitar inom en restaurang om du har den rätta viljan. Hos oss gör alla allt. Det betyder att du kan förbereda salladsbuffé, smörgåsar mm på förmiddagen, under lunchen stå i kassan, på eftermiddagen hjälpa till i disken och under eftermiddag/kväll passa upp i kiosken samt förberedelser eller vara med under ett middagsevenemang.

Du måste tycka om att ha gästkontakt och självklart vara en lagspelare och har en positiv syn till det mesta.

Flytande svenska i text och tal är ett krav då du måste kunna kommunicera med gäster och kollegor.

Vill du bli en av oss i vårt härliga gäng? Tveka inte och sök direkt.

Sök via mail: info@arningegolfkrog.se, märk gärna att du söker via golfklubben

Har du frågor kontakta Per 0705642890

Skicka in din ansökan omgående då vi kommer anställa så fort vi hittat rätt personal. Just nu söker vi INTE efter extrapersonal till sommaren och helgarbete.