Arninge GK söker ekonom/kanslist

Ledigt jobb på Arninge GK

Arninge Golfklubb är belägen i Täby vid Ullna Strand. Här finns en 18-hålsbana, en stor Golfstorebutik, golfstudio, driving range och träningsområden samt en mycket välbesökt och populär restaurang.

Vi söker EKONOM/KANSLIST

Vår nuvarande ekonom/kanslist skall nu gå i pension. Vi söker nu dig som är en driven person och trivs med att arbeta med människor i kombination med en administrativ roll med många bollar i luften. Huvuduppgiften är att sköta golfklubbens bokföring, löner mm men vi lägger även stor vikt på social kompetens. Du är ansvarstagande och kan prioritera. Du har en ekonomiutbildning eller dokumenterad erfarenhet av ekonomiarbete. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi använder Visma Administration, Bokslut och Lön så har du erfarenhet av detta system är det en för-del. Vidare bör du ha erfarenhet av Microsoft Office samt Golfens IT-system GIT. Det är en fördel om du är golfare. Du bör ha tillgång till bil. Det är en fördel om du jobbat i Golfens IT-system GIT.

Dina arbetsuppgifter: Löpande ekonomi, bokslut och årsredovisning. Medlemsärenden. Administrativa uppgifter. Löneadministration

Arbetsvillkor: 40–60%. Vi följer gällande kollektivavtal. Lön och förmåner enligt överenskommelse.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Skicka din ansökan inkl. CV, löneanspråk, referenser till klubbchef@arningegk.se