Arninge Golfklubb söker ekonom/kanslist

Maj går i pension i mars. Klubben söker därför en ny ekonom/kanslist från 1 mars.

Tjänst:

Ekonomi/Kansli

Anläggning:

Arninge Golfklubb

Företag:

Arninge Golf AB

Tillträde:

1 mars 2020.

Sista ansökan:

Beskrivning av tjänsten

Arninge Golfklubb inklusive klubbens helägda aktiebolag Arninge Golf AB söker Ekonom/Kanslist på deltid. Vår nuvarande ekonom/kanslist går i pension i mars. Arninge Golfklubb är belägen i Täby vid Ullna Strand.

Profil:

Vi söker dig som är en driven person och trivs med att arbeta med människor i kombination med en administrativ roll med många bollar i luften. Du kommer att ha mycket kontakt med klubbens medlemmar och gäster så vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens. Du är ansvarstagande och har förmågan att kunna prioritera. Du har en ekonomiutbildning eller dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi använder idag Visma Administration, Bokslut och Lön så har du erfarenhet av detta system är det en fördel. Vidare bör du ha erfarenhet av Microsoft Office samt Golfens IT-system GIT. Det är en fördel om du är golfare. Du bör ha tillgång till bil.

Dina arbetsuppgifter:

• Löpande ekonomi, bokslut och årsredovisning
  • Medlemsärenden
  • Administrativa uppgifter
  • Löneadministration

Arbetsvillkor:

Halvtid. Vi följer gällande kollektivavtal.

Lön och förmåner enligt överenskommelse.

Om klubben:

Arninge Golfklubb har en 18-hålsbana, en stor Golfstore butik, Golfstudio, Driving range och träningsområden samt en mycket välbesökt och populär restaurang. Klubben ligger i Täby vid Ullna Strand. Klubben som är känd som mycket trivsam har idag ca 1500 medlemmar. Vi har även konferensutrymmen för uthyrning och ca 50 företagspartners. På vintern har vi samarbete med Täby konstsnöspår som bedriver längdskidåkning i konstsnöspår. I våra lokaler har även Stockholms Golfförbund sitt kansli.

Välkommen att skicka din ansökan inkl. CV, löneanspråk och referenser till  kansliet@arningegk.se.

Arninge Golfklubb

Vågsjö Gård