Ordinarie årsmöte den 17 mars kommer att genomföras digitalt

 

Information om anmälan och deltagande i Arninge Golfklubbs årsmöte onsdagen den 17 mars klockan 18.30

Årets årsmöte kommer att genomföras digitalt som ett Zoom möte. Deltagande sker genom föranmälan i GIT på samma sätt som till en tävling.

Sista dag för anmälan är måndagen den 15 mars klockan 18.00.  Anmälan bekräftas via mail på vanligt sätt i GIT.

Länk till anmälan:

https://mingolf.golf.se/Login?ReturnUrl=%2F

För genomförandet av det digitala årsmötet kommer klubben att använda sig av verktyget Zoom. Har du inte Zoom på din dator eller smartphone behöver du ladda ner det innan du kan ansluta till mötet. Alla anmälda kommer att få en länk till mötet på den mailadress som finns i GIT. Länken aktiveras kl. 18.00. Mötet startar kl. 18.30. När du loggar in i GIT så passa gärna på att kolla att din mailadress är den som gäller. 

Länk till nedladdning nedan. https://zoom.us/download

Vid problem eller frågor går det bra att kontakta: kansliet@arningegk.se

Dagordning för mötet och underlag för respektive punkt finns på klubbens hemsida/skyddade sidor.

För att det digitala mötet ska gå smidigt kommer dragningar av underlagen att begränsas och i allmänhet endast hänvisa till det publicerade materialet. Därför är det viktigt att du som planerar att delta som förberedelse för mötet har läst de handlingar som finns på nätet.

Om du har frågor på materialet vill vi att du skickar in ev frågor i så god tid som möjligt till klubbchef@arningegk.se för att vi på bästa sätt skall kunna svara skriftligen och för att alla deltagare skall kunna ta del av svaret.

Det kommer också att finnas en chattfunktion under mötet där frågor kan ställas löpande. Om ni är två i samma hushåll behöver ni logga in på varsin enhet för att få varsin röst.

Väl mött via Zoom den 17 mars!

Hälsningar från Arninge GK genom klubbchef Lars Tingvall

 

Kommentarer