Ytterligare banförbättringar!

Arninge GK har ett fantastisk bra läge vid Ullna Strand i Täby. Banan ligger endast 12 km från centrala Stockholm och 5 km från Täby Centrum. Inom de närmaste åren kommer 8000 personer att flytta in i det nya Ullna Strands området.

Arninge Gk är en trivsam familjekklubb där alla skall känna sig välkomna. Vi har en komplett anläggning med stor shop, bra träningsområden och många olika aktiviteter för våra medlemmar och gäster. Detta gäller bade lektioner och kurser men även andra aktiivteter.
Restaurangen är mycket uppskattad och välbesökt och drivs sedan 2001 av samma krögare, Per Ström.


Vi fortsätter att satsa på att utveckla och förbättra banan ytterligare, fortfarande dock med ekonomin i fokus. TIll säsongen 2015 kommer vi att bygga om hål 11 som blir lite kortare men lite mer utmanande och förhoppningsvis roligare för alla. Hål 16 får en ny damtee (47-tee) som gör att man slipoer eken i slagriktningen. På hål 18 kommer 57 och 61 tee att flyttas bakåt och ligga avsevärt högre. Vi har skaffat en egen vassrensare så vi kan rensa dammarna oftare. Mot Ullna sjön kommer vi att ta bort en del vass för att få mer seaside känsla. Vi planerar också att bygga nya 39 tees för knattar, nybörjare och damer som vill flytta fram. Dessutom kommer träningsområden att ytterligare förbättras

Målsättningen är att kunna erbjuda en centralt belägen golfbana med hög kvalitet som är rolig och intressanta att spela
för alla golfare

Vill du kolla in banan lite närmare? Klicka då på "Flyover-fliken" så kan du flyga over alla hålen.

Välkommen till Arninge GK

Kommentarer