Arninge GK - Bästa läget i Norrort!

Arninge Golfklubbs ambition är att vara Stockholms trevligaste hemmaklubb. Vi erbjuder stort urval av aktiviteter för så många som möjligt, oavsett ålder. Klubben ligger mitt emellan Täby, Vallentuna och Österåker, det bästa läget i Norrort?

Bli medlem idag!

• På Arninge Golfklubb finns en stark och omfattande intern kommittéverksamhet med aktiviteter för både herrar och damer, yngre som äldre.
  • Vi har en bra verksamhet för hela familjen. Många spelar hos oss, allt från femåringar till högre upp i åldrarna.
  • Just nu pågår en satsning för att förbättra banans kvalité med ett åtgärdsprogram som man kallar ”100-listan”. Inför 2021 har kluben investerat mycket pengar bland annat på att köpa in nya maskiner, och så har man anställt en ny banchef.
  • Vi har en bana som passar många typer av golfspelare, den kan vara utmanande för en duktig tävlingsspelare men också bra för den som inte är så erfaren.
  • Klubbens ambition är att inom några år vara en av de 5 bästa banorna i Norrort.

Fakta om klubben

• Klubbens tränare driver en av Stockholms bästa och mest välsorterade golfbutiker.
  • Går man en nybörjarkurs ingår ett medlemskap på klubbens korthålsbana.
  • Restaurangen drivs av ett krögarpar som varit där i 20 år, öppet april till november med minst tre lunchalternativ till bra priser.
  • All information finns på hemsidan: www.arningegk.se

Inför 2021

• En stor satsning för att ytterligare förbättra banan pågår. Inför 2021 har klubben anställt en ny banchef och köpt nya klippare för fairway, tees och greener.
  • Bokningsregler och villkor för fullvärdiga medlemmar har förbättrats.
  • Maxantal har satts för vissa medlemskategorier.

Länk till medlemsansökan:

Välkommen till Arninge GK!