Nu är det höst på Arninge GK.

Läs här om vad som gäller. Välkomna! UPPDATERAT 25/10

Uppdaterad den 25/10

Nu är det höst på Arninge GK.

Vissa anser att hösten är bästa tiden för en golfrunda. Lite färre som spelar, vackra höstfärger, lägre greenfee men fortfarande en bra bana. 

Lite kyligare, särskilt tidigt och sent på dagen. Flera lager kläder rekommenderas. Utrustning för höstgolf finns att köpa i vår välsorterade golfshop. Mössor, vinterhandskar, varma tröjor mm.

Banan är fortfarande öppet ett tag till. Den är i skrivande stund inte särskilt blöt och vi kommer att försöka hålla den öppen till den 1/11 Kommer det  alltför mycket regn och eller frost den närmaste tiden så kommer vi att stänga i förtid. Man bokar som vanligt på webben fram till söndagen den 28/10. Därefter är det bollrännelistor som gäller.

Golfbilar är inte tillåtna på banan.

Höstgreenfee gäller.

Bollarna blir lite leriga på vissa ställen på banan så vi har infört lägesförbättring med ett scorekort på fairways.  

Är det frost på morgonen så är dock banan stängd tills frosten försvinner.

Höst innebär bl a att det pågår några arbeten på banan som vi ber er ha överseende med. Bl a så byggs några tees om, vissa greener har vertikalskurits, några hålpipats och dressas, några nya dräneringar grävs. Allt detta för att banan skall bli ännu bättre till nästa säsong.

Övningsområdet är nu stängt för säsongen, för renoverings- och förbättringsåtgärder.

Driving rangen är stängd fr.o.m. 29/10

Chippinggreen och puttinggreen är öppna några dagar till. 

Hösten innebär också nya öppettider. (gäller tills vidare)

Reception & shop

Håller öppet fram t.o.m. söndagen 28/10. Efter detta finns den tillgägnlig efter överrenskommelse med Lars Johansson. Han finns på telefon 08-514 412 00 välj sedan 2 för shop.

Måndag-söndag 10.00-14.00

Restaurangen

Öppen med begränsade öppettider. Lunch serveras t o m fredag 26 oktober. Därefter stänger restaurangen helt under några veckor. Den öppnar igen i december för julbord. Info om detta på www.arningegolfkrog.se 

Välkomna ut på lite härlig höstgolf.

 

Skidspår 

Samarbetet med Täby konstsnöspår fortsätter även denna vinter. De jobbar hårt för att producera snö så fort det blir tillräckligt med minusgrader. Under perioden slutet av december till mitten av mars brukar det finnas mycket bra konstsnöspår att åka på. Spåren dras nu om så att de inte kommer att gå över eller längs med hål 9:s fairway. Som tidigare år så åker fullbetalande medlemmar i Arninge GK fritt i skidspåren. Värde 1.200:-

 

Kommentarer