Juniordaglägret 15-18 juni 2015

Nu är det dags att anmäla sig till vårt årliga dagläger i midsommarveckan. Lägret pågår mellan kl 9 och 15, och vänder sig till juniorer i åldern 8-15 år.

Det är inget krav att du skall vara medlem i Arninge GK, men däremot behöver du minst ha klubbhandicap/grönt kort. Vi grupperar efter ålder och erfarenhet, har kul och kommer att varva träning med spel på 18-hålsbanan och korthålsbanan.

Sista dagen avslutas med deltagande i Skandia Cup för de som vill.

Priset för lägret är 1.750 kr, och då ingår samtliga kostnader för lägret, inklusive spel på banan, rangebollar, lunch och mellanmål/frukt.

Man kommer senare att kunna anmäla sig via ett anmälningsformular direkt på hemsidan, men tills detta är på plats, anmäl dig genom att skicka ett mail till lars.ake.jonsson@telia.com, och ange namn (både barn och en förälder), personnr, golfid, kontaktuppgifter, ev matöverkänslighet

Vänta inte med att anmäla dig! Våra läger brukar vara väldigt populära, och vi är tvungna att ha ett tak på antal deltagare för att säkra bra kvalitet.

Har du frågor, kontakta Lars Åke Jönsson, lars.ake.jonsson@telia.com.