Klubbens dag

Så har vi genomfört ytterligare en Klubbens Dag. Fantastisk stämning, god mat och härligt väder. Och glada vinnare naturligtvis. Stort tack till Katrine Renström som enligt traditionen höll i Krögargolfen och ordnade ett fantastiskt prisbord från ett stort antal sponsorer! Efter tävlingen hade krögarna Per och Linda dukat upp en sommarbuffé vilket gladde oss alla! Nu ser vi fram mot den 6 juni nästa år. Totalt deltog 17 lag, 68 spelare Redan i midsommarhelgen är det en ny scramble tävling. Läs mer under tävling. Välkomna!

I det vinnande laget spelade: August Insulander / Per Forsberg / Daniel Soneson / Eva Lövgren
58 netto

2:a kom: Christina Varenius / Susanne Thorselius-Grenert / Ingemar Gabrielson / Sigge Bjerregaard
62 netto (SHC)