Tävlingskommittén informerar om klubbtävlingar under juni månad 2023

 

Följande tävlingar spelas under juni månad:

Golfresan on Tour den 3 juni är en 2-manna scramble med fina priser som resor inom och utom Sverige. Avslutningsspel på Knistad Herrgård för vinnande lag i varje deltävling. Dessutom fina priser att vinna om man deltar i HIO Challenge och deltar i 4 olika utmaningar. Tävlingen är öppen före både medlemmar och gäster. Kanonstart kl. 08.30.

▪ Tävlingsform lagtävling 2-mannalag scramble.
▪ Öppen för medlemmar och gäster.
▪ Anmälan via golf.se/”Min golf” senast den 31 maj.
▪ Startavgift 320 kr/person inklusive startkit. Tävlingsgreenfee 385 kr.
▪ Åldergräns född 2005 eller tidigare, yngre får delta och bilda lag med målsman.
▪ Avståndsmätare tillåtet
▪ Golfbil endast tillåtet för den som kan uppvisa intyg från hemmaklubb, medspelare och dennes   golfbag får inte åka med.
▪ Prisutdelning direkt efter att sista boll är inne. Minst en i laget måste vara på plats, annars går priset vidare ner i prislistan.
▪ Hcp 36 gäller för att delta, spelare med hcp upp till 54 får delta men spela på hcp 36.
                                                                                                                                                       

Komplett information och ev. särskilda tävlingsvillkor finns på golfresan.se/ontour

Arninge Mixed Open den 18 juni är en partävling med dam och herre i laget. Vi spelar bästboll poängbogey. I bästboll kan både spelarna verkligen känna att man bidrar till laget då bara den bästa av lagets poäng på varje hål räknas i scoren. Löpande start med första start kl. 08.30.

Max. handicap för anmälan är 45, spelhandicap beräknas på max. handicap 40. I denna tävling är det fritt val av slopad tee som gäller! Ange vid anmälan vilken tee respektive spelare vill spela från. Om inget val görs tilldelas damer tee 47 och herrar tee 57.

Det här kommer att bli en riktigt trevlig tävling. Prisutdelning sker så fort all lagen har spelat klart. Passa gärna på att äta lunch i vår restaurang i samband med prisutdelningen.

Startavgift 150 kr/person. Tävlingsgreenfee 385 kr.

Anmälan görs som vanligt på golf.se/mingolf. Anmäl ett lag med dam och herre eller anmäl dig individuellt så hjälper vi till att sätta ihop lagen. Anmälan senast den 15 juni.

Välkomna till våra tävlingar under juni månad!                                                      Tävlingskommittén Arninge GK

 

Kommentarer