Nya kurstillfällen på Arninge

Nu när vi har fått sätta igång med våra tävlingar igen är det kanske dags att slipa formen för framskjutna placeringar. Då har du möjlighet att gå på en eller flera kurser med våra tränare. Ett läger för vuxna samt ett antal mer specialiserade kurser är nu klara att boka in sig på.

Intensiv träningsläger 2020, 27/7 - 30/7

Under 4 dagar tränar med Flightscope / tekniska hjälpmedel och med FD professionella spelare som nu är tränare. Var beredd på intensiv träning och egen utbildning så ni vet vad som skall göras. Vi går igenom grunderna för golfmachine, den moderna golfsvingen samt "old school svingen". Spelstrategi på bana kommer ingå.
(Denna kurs är främst avsedd för vuxna)

Boka in kursen på denna länk:
https://www.supersaas.se/schedule/GolfstoreArninge/Intensiv_tr%C3%A4ningsl%C3%A4ger_2020

Temakurs Utslag

Tisdagen den 4/8 klockan 18.00 - 20.00 är ni som vill bli bättre på utslag välkomna på kurs. Vi kommer att gå igenom hur vi slår bättre utlsag med dom olika klubborna. Från driver till hybrider och metalwoods.

Boka in kursen på denna länk:
https://www.supersaas.se/schedule/GolfstoreArninge/Temakurs_Utslag

Lunchgolf Närspel

Torsdagen 6/8 och 20/8 tränar vi chip och pitch från olika lägen. Vi pratar teknik och klubbval. Mellan 10 och 12 är vi ute på övningsområdena för att sedan gå till restaurangen och avsluta med en god lunch.

Boka in kursen på denna länk:
https://www.supersaas.se/schedule/GolfstoreArninge/Lunchgolf_N%C3%A4rspel

Damkurs sving och inspel

Under tidagen 18/8 har vi på nytt en kurs för våra damer. Vi går igenom grunderna i svingen samt övar på inspel från olika lägen och avstånd från greenen.

Boka in kursen på denna länk:
https://www.supersaas.se/schedule/GolfstoreArninge/Damkurs_18_augusti

VÄLKOMNA!

Kommentarer