Nybörjarkurser samt övriga kurser

Nu är det slut på sommaruppehållet och dags att komma igång med golfen igen, för alla golfare nya som erfarna.

Kursutbud

För nybörjarna kommer vi att ha två kurstillfällen under hösten som äger rum lördagarna 7/9 och 21/9. Du kommer till klubben strax före klockan 9 på morgonen, skriver in dig för att sedan tillsammans med en av våra tränare ge dig ut och börja svinga med golfklubborna. (Givetvis har vi klubbor till alla om man behöver låna.) Efter praktik, lunch och teori under dagens gång, går du sedan hem på eftermiddagen med en bra grundkunskap i golfens mysterier. Kostnaden för denna kurs är 2995:- vilket inkluderar kurs, lunch samt fullt medlemskap i Arninge GK resten av 2019 och hela 2020!

För er som har kommit lite längre har vi även två andra utbildningar upplagda i kalendern.

31/8 - Driver och svingkurs. Vi lär oss hantera vår driver, sivingen och varför vissa spelare kan slå en golfboll 400m. Vi kanske inte kan utlova att alla kommer slå så långt efter utbildningen, men lite mer rakt och en bit längre skall vi sträva efter.

8/9 - Närspelskurs. Ibland träffar vi inte greenen som man skall göra på rätt antal slag. Då är det bra att ha ett bra närspel i sin bag. Puttar, pitchar, chippar, wedgar och allt som hör till runt greenen går vi igenom denna dag.

Vill ni veta mer om kurserna kan du höra av dig till shopen på telefon - 08 514 412 00.