Nu kör vi Tjejskidan på lördag med nya starttider

Tävlingsledningen har beslutet att vi kör Tjejskidan enligt planerat på lördag den 24 januari. Tjejskidan arrangeras för första gången på Arninge golfbana i Täby. Banan är delvis kuperad och slingan är 1500 meter, med minst tre spår i bredd. Vi kommer att köra åtta varv på konstsnöslingan. Den totala sträckan blir 12 kilometer. Varje deltagare får själv hålla koll på varven. Be gärna någon anhörig om hjälp med att räkna. Vi kommer att ha mellantider så vi vet hur många varv du har kört.

Tjejskidan är trots en kortare distans fortfarande seedningsgrundande för Tjejvasan. Uppvärmning startar cirka 20 min innan start. Samåk gärna då det kan vara svårt med parkering.

OBS! Nya starttider. Tävlingsklass startar kl 10:00 och Motionsklass startar kl 11:15

Nummerlappsutdelning torsdag och fredag

Nummerlappar hämtas på Alewalds butik Kungsgatan 32 torsdag och fredag kl 10-19. Chipen hämtas på tävlingsplatsen i Arninge lördag morgon från kl 8. Om du vill få hjälp med vallning går det bra att lämna in skidorna på Alewalds butik torsdag och fredag. Skidorna måste vara rengjorda annars tillkommer en extra avgift. Skidorna som lämnas transporteras sedan till tävlingsplatsen på lördag. Vallare finns också på plats på tävlingsdagen. Lycka till!

Anmälan öppen för Tjejskidan och Ladies Ski for Life

Nu har anmälan öppnat för Tjejskidan 2015. Lördagen den 24 januari kl 11 går startskottet för Tjejskidan som för första gången arrangeras i kuperad terräng på Arninge golfbana i Täby. Distansen är 15 km i klassisk stil och loppet är seedningsgrunande för Tjejvasan. I år samarbetar Tjejskidan med Life som arrangerar tiokilometersloppet Ladies Ski for Life fredagskvällen den 30 januari på Solvalla. Passa på att köra båda loppen och delta i Tjejdubbeln. Medaljer till alla som deltar och fina priser till de tre främsta som deltar i båda loppen. Välkommen!

Vill du veta mer går du in på www.tjejskidan.se. Klicka på länken nedan!

Kommentarer