Boka kompisgolf, företagsgolf eller personalaktivitet med golf på Arninge GK!

Det finns fortfarande relativt många lediga tider i år om du/ni vill boka företagsgolf, kompisgolf eller golf med din personal eller kollegor.

Banan är i bättre skick än någonsin så här tidigt på säsongen och våra krögare erbjuder en rad olika menyer för företag eller kompisgäng.

Vi har vidtagit många åtgärder för att minimera smittrisken med Corona och hjälper er gärna med råd om hur ni kan genomföra aktiviteten på ett säkert sätt.

Intresserad? maila kansliet@arningegk.se eller ring Klubbchef Lars Tingvall 0708-584259

Välkomna!

Arninge GK har upp mot 100.000 besökare på anläggningen varje år. Golfare, golfföräldrar, lunchgäster, möten och konferenser och skidåkare.

Vi har avtal med många företag som har möten, spelar golf och arrangerar företagsgolf.

Vi har lång erfarenhet och vana att ta emot och arrangera aktiviteter både för stora och små grupper.

Restaurangen på klubben är en av Stockholms mest populära golfrestauranger.

Vi erbjuder en komplett golfanläggning med en golfbana med hög kvalitet och intressant variation med både skogs- park och seasidekaraktär.

Vackert läge vid Ullna Strand. Bra fairways, jämna och relativt snabba greener.

Ni kan också boka möten på golfklubben i trevlig kreativ miljö.

Välkommen att kontakta oss och boka ett evenemang du också!

Lars Tingvall, klubbchef@arningegk.se, 0708-584259

Följande ingår i vårt företagsgolfpaket:

• Greenfee med full service (Start- & Resultatlistor, Närmast hål, Längsta drive etc.)
  • Lunch
  • Hink med bollar på rangen
  • Startkit
  • Fri vagn & banguide

Dessutom ingår en golfbil vid minst 20 deltagare. Plats för flaggor och reklam i samband med tävlingen. Boka så snart du kan, det finns begränsat med tider kvar. Det är först till kvarn som gäller.

Våra golfkrögare Per Ström har serverat uppskattad mat på klubben i 20 år. Per och hans personal erbjuder en rad olika alternativ för ett lyckat företagsarrangemang.

Vår golfpro Lasse Johansson, Golfstore, hjälper gärna till med att ta fram ett prisbord för företagsgolfen. Han kan också erbjuda nybörjarträning för icke-golfare.