Banan öppnar skärtorsdag 9 april klockan 13.00

När öppnar banan?

Förberedelserna inför säsongsstarten pågår för fullt, vi kommer troligtvis inte vara färdiga med alla detaljer men gör ändå bedömningen att vi kan presentera banan med bra spelbarhet.

Banan öppnas för spel från skärtorsdag 9 april klockan 13.00 och är öppen fram till och med annandag påsk. Därefter stänger vi fram till städdagen den 18 april.

Bokning av starttider kommer kunna ske via bokningsappen, min golf samt över telefon via receptionen. Bokningen öppnar klockan 10.00 fredagen den 3 april. Bollränna kommer inte användas under 2020 och framåt.

Rangen shopen & receptionen öppnar för säsongen fredagen den 3 april klockan 10.00.

Endast klubbmedlemmar kommer kunna boka tider via nätet. Medlem som önskar bjuda in gäster kan göra det genom tidbokningen via telefon 08-514 412 00 anknytning 1.

Greenfeeavgifter

Vardagsmedlemmar och greenfeemedlemmar betalar 300 kr. Övriga betalar 500 kr. Inga rabatter gäller.

Restaurangen är öppen under hela påskhelgen.

Inga scorekort kommer att skrivas ut och greenfee betalas antingen via swish 1234 1932 72 Arninge Golf AB eller i receptionen.

Välkommen till klubben om du är fullt frisk Vi vill däremot att du håller dig hemma om du har symptom som snuva, hosta, feber, halsont.

Vi ber er hålla god handhygien och ett visst avstånd till varandra. Använd sunt förnuft.

Den som önskar uppgradera sitt medlemskap till fullvärdig kan göra det närsomhelst. Enklast sker det just nu via klubbchef@arningegk.se

Hälsningar Arninge Golfklubb