Är du sugen på att börja spel golf?

Nu kan du anmäla dig till våra populära nybörjarkurser! Bli Nybörjarmedlem och få en kick-start på ditt golfande. Vi har ett mycket förmånligt erbjudande.

För endast 2995 kr får du en Nybörjarkurs och ett Nybörjarmedlemskap vilket innebär att du får spela så mycket du vill under hela säsongen 2019. Kurserna börjar sista helgen i april, 27-28.  Gå in och anmäl dig på www.arninge.golfstore.se.

Du anmäler dig under rubriken "Lektioner/Kurser" och väljer kurstillfälle under Nybörjarkurser. Våra PGA-tränare tar hand om dig och ser till att du får en bra start.

Allt detta ingår:

Introduktionskurs en dag inkl lunch

Informationsmöte om regler mm

Fritt medlemskap första året på Arninge GK. Du får spela hur mycket du vill på korthålsbanan. När du blivit godkänd
för spel på stora banan får du grönt kort och får spela hur mycket du vill på 18 hålsbanan.

Ett startkit med greenlagare, peggar mm från Wilson

Ett välladdat rangekort

Rabatt när du handlar i shopen första gången

Dessutom kan du köpa till ett lektionspaket med fyra lektioner för endast 995:- hos våra pron.

Erbjudandet gäller andast de som aldrig haft ett golf-ID eller HCP.
Erbjudandet gäller endast vid bokningar före 30 april

Kan man få en bättre start på sin golfkarriär?

Det är kurser varje helg från 27 april till veckan före midsommar.

Välkommen till Arninge Golfklubb, "Stockholms trevligaste hemmaklubb"