Samarbetsklubbar

Arninge Golfklubb samarbetar varje år med ett antal intressanta klubbar.

Samarbeten 2019

Utökat samarbete med Täby Golfklubb även 2019

Täby GK och Arninge GK har kommit överens om att fortsätta det utökade samarbetet 2019.

Liksom under 2017 och 2018 kommer fullvärdiga medlemmar att kunna spela fritt på varandras banor under semesterperioden, från midsommarafton fram till första veckan i augusti (22 juni - 4 augusti). För vardagsmedlemmar gäller utbytet på vardagar. För juniorer gäller fritt spel på varandras banor på vardagar hela året. Under perioden midsommar till första veckan i augusti gäller fritt spel samtliga veckodagar för juniorerna.

På juniorsidan kommer vi att i mån av plats öppna för utbyte när det gäller juniorläger och andra sommaraktiviteter och planerar också att arrangera en del gemensamma tävlingar och träningar, allt för att stimulera ungdomsgolfen i Täby.

Vi kommer även att ha ett visst samarbete när det gäller kontakter med Täby kommun och lokal media för gemensam marknadsföring av "Golf i Täby".

Nytt för 2019 är utökat samarbete med Åkersberga GK

Fullvärdiga medlemmar kommer att kunna spela fritt på Åkersberga GK under hela juli. För vardagsmedlemmar gäller utbytet på vardagar. För juniorer gäller fritt spel på varandras banor unde juli. Åkersbergas Golfklubbs fullvärdiga medlemmar kommer ha samma rättigheter på Arninge under samma period.

På följande klubbar betalar Arninges fullvärdiga medlemmar halv greenfee.

Falun-Borlänge GK (Helger efter kl 14.00)

Dalsjö GK (Helger efter kl 14.00)

Sigtuna (Endast vardagar)

På följande klubbar betalar Arninges fullvärdiga medlemmar samma pris som vid spel med medlem. Gäller både vardagar och helger.

Ingarö GK

Johannesberg

Täby GK

Sollentuna GK

Väsby GK (Endast vardagar) (Juniorer 100 kr)

Haningestrand GK (Endast vardagar)

Övriga samarbeten för fullvärdiga medlemmar (Senior 300 kr/Junior 150 kr, gäller helgfria vardagar):

Åkersberga GK

Österåker GK (senior 350 kr)

Nynäshamn GK

Viksjö GK (Senior 350 kr/junior 100 kr)

Troxhammar (Senior 350 kr/junior 100 kr)

Mälarö Skytteholm (Senior 350 kr/junior 100 kr)

Bråvikens GK (juniorer gratis)

Abbekås (Senior 325 kr/junior125 kr)

Lydinge Resort (Helsingborg). Rabatt på golfpaket för alla medlemmar på Arninge GK

Rabatter kan ej kombineras.