Måndagsgolfen

ALLA KLUBBENS DAMER ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Erbjudande och praktisk information

Vi spelar damgolfen på måndagar under lättsamma former.
Vi spelar från höstsäsongens start den 3 augusti åter tävling över hål 1- 9 hål.
Naturligtvis kan du vara med utan att tävla, du lämnar då inte in ditt scorekort.

Vi från damkommittén tycker det är jättekul att få träffa dig. Vi hoppas att du kommer på måndagsgolfen och får lära känna fler golfande damer.

Spelalternativ

Du kan välja att spela 9 hål alt. 18 hål och starttider kommer att bokas upp.

Du som går 18 hål har starttid kl. 14.30 - 15.30 (28 platser).

Du som går 9 hål har starttid kl. 17.00 - 17.40 (20 platser).

Att tänka på!

Anmälan

Du anmäler dig på mingolf.golf.se  "Sök tävling" till Damer 18 hål eller Damer 9 hål. Anmäl tidig/sen starttid. Det finns också ett kommentarfält med möjlighet till ytterligare information från dig. Du kan anmäla dig fram till kl. 10.00 aktuell måndag och startlistan skrivs ut  senast kl. 12.00.
Får du sent förhinder ringer du till em/kvällens ansvarig, vars telefonnummer finns på webbanmälan.

När du kommer till klubben anmäler du dig i i klubbhuset, där ansvarig från DK finns. Du får ditt scorekort i och med att du betalar för dagens "tävling" med gemensam fika och matig smörgås.  Du betalar genom att swisha 60 kr till ansvarig/betalar kontant.

En person från DK (damkommittén) finns på klubben 30 minuter före första start.