Måndagsgolfen 2019

ALLA KLUBBENS DAMER ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL SÄSONGENS MÅNDAGSGOLF SOM BÖRJAR DEN 6 MAJ.

Erbjudande och praktisk information

Vi spelar damgolfen på måndagar under lättsamma former. Vi spelar slaggolf och tävling över 9 hål.

Det är ett bra tillfälle för dig som inte är van att tävla, att avdramatisera detta med tävling. Vill man inte delta i tävlingen kan man bara låta bli att lämna in sitt scorekort.

Det är gemensam fika efter golfen vilket ger dig ett bra tillfälle att lära känna fler golfande damer.

OBS! Du kan nu även Swisha din betalning till måndagsgolfen (se nedan i sista stycket)

Spelalternativ

Du kan välja att spela 9 hål alt. 18 hål och starttider kommer att bokas upp.

Du som går 18 hål har starttid kl. 15.20 - 16.00 (20 platser).

Du som går 9 hål har starttid kl. 17.30 - 18.10 (20 platser).

Att tänka på!

Anmälan

Du anmäler dig på golf.se till Damer 18 hål eller Damer 9 hål. Anmäl tidig/sen starttid. Det finns också ett kommentarfält med möjlighet till ytterligare information från dig. Du kan anmäla dig fram till kl. 10.00 aktuell måndag och startlistan skrivs ut  senast kl. 12.00.
Får du sent förhinder ringer du till em/kvällens tävlingsansvarig, vars telefonnummer finns på webbanmälan.

När du kommer till klubben anmäler du dig i klubbhuset.

Närvaro premieras

Din närvaro på måndagar premieras!
De som deltagit flest antal gånger får ett flitpris vid avslutningstävlingen – Damsvingen.
Vi har Eclectic vid tävling - den med flest poäng/lägsta score på hål 1-9 från säsongens måndagstävlingar får pris vid Damsvingen.

Organisation

En person från DK (damkommittén) finns på plats 30 minuter före första start för att ta betalt 60 kr (startavgift och fika med matig smörgås). Betalningen kan Swishas till den person från DK som finns på plats och är ansvarig för dagens tävling. Om du inte har Swish så kan du förståss även betala med kontanter.