Tävlingar 2019

17 maj Hemliga resan
14 juni Hjärtslaget
21 september Damsvingen

Inbjudningarna till årets tävlingar läggs in efter hand. Till dess kan du se respektive tävlingsupplägg i föregående års inbjudningar nedan.

Resume från Hemliga Resan 17 maj

I fredags den 17 maj var det en grupp entusiastiska damer som samlades på Arninge Golfklubb på morgonen för att tillsammans åka på golftävlingen Hemliga Resan. Målet för Hemliga Resan 2019 var Roslagens GK. Golfklubben ligger drygt en mil norr om Norrtälje.

Vi hade verkligen tur med vädret med tanke på vad prognoserna hade utlovat tio dagar tidigare. Istället för blåst och kyla så var det strålande sol och lagom temperatur för en golfrunda.

Roslagens GK är en trevlig skogsbana i fin Roslagsnatur. Det är ju i början av säsongen så det fanns lite skavanker på fairway och vildsvinen hade ju också varit framme på några ställen. Vi hade en härlig golfdag och efter rundan så kunde vi sitta ute och äta lunch tillsammans i solen.

Ett stort grattis till våra pristagare, på första plats kom Susan Breitholtz, på andra och tredje plats kom Sylvi Widforss samt Annika Wittgren. Ewa Axling-Örstål var den som närmast hål på det tredje hålet.