Arningematchen 2019

Arninge GK:s matchspelsstege

Spelas under maj till september. Första omgången spelas den 18 maj med gemensam start och den avslutande omgången med finalspel om placeringarna 1-4 skall vara spelad senast 16 september.

Antalet anmälda spelare avgör om någon eller några spelare får stå över första omgången och gå direkt till omgång 2. Avgörs i så fall genom lottning.

VI HAR PLATS FÖR BARA 32 SPELARE, SÅ VÄNTA INTE MED DIN ANMÄLAN.

Spelschema kommer att anslås i klubbhuset. Efter spelad match fyller spelarna själva i vinnarens namn på spelschemat. Fr.o.m. omgång 2 ansvarar spelarna själva för att kontakta motspelaren i nästa match för att överenskomma om tid för att spela matchen. Resultatet i varje spelad match skall också rapporteras snarast till tävlingssamordnaren via mail.

Matcherna i varje omgång ska vara spelade och rapporterade senast ett för omgången fastställt datum. Om inget resultat rapporteras i tid tilldöms den spelare vars namn står överst på spelschemat segern i matchen.

Omgång 2 skall vara spelad och rapporterad senast: 23 juni

Omgång 3 skall vara spelad och rapporterad senast: 4 augusti

Omgång 4 skall vara spelad och rapporterad senast: 1 september

Omgång 5 skall vara spelad och rapporterad senast: 16 september

Arningematchen är öppen för medlemmar i Arninge GK som har en exakt handicap mellan +8,0 - 36,0. Spelas med handicap, max spelhandicap är 36. Spelarnas spelhandicap ”nettas ner” så att spelaren med lägst antal erhållna slag spelar med 0 slag i handicap. Damer spelar från tee 47 och herrar från tee 57. Matchspelsregler gäller.

Max. antal anmälda spelare är 32, reservlista gäller. Anmälan görs via golf.se/min golf.

Sista anmälningstid:   2018-05-15 kl. 18.00

Starttider publiceras:  2018-05-16 kl. 17.45

OBS! Anmäldas kontaktuppgifter, tel.nr. och e-mail, måste finnas tillgängliga på klubbens medlemssida. Kontakta kansliet om ni behöver komplettera detta.

Efter att ni anmält er, maila också era kontaktuppgifter till tävlingssamordnaren.

Välkomna att anmäla er!

Stefan Eriksson, tävlingssamordnare stefan.eriksson@tyfonmail.se, 073-9410545