Nybörjarkurser

 

Grönt kort utbildning 2023 

2020 lanserades "Nya Gröna Kortet" i hela Sverige och med det nya, digitala utbildningsmaterialet, blir introduktionen till golfen enklare.

Vi på Arninge Golfklubb bedriver Grönt Kort-kurser som en heldagskurs med både en praktisk och teoretisk del. Efter avslutad kurs så erbjuds ett brett utbud av fortsatt träning på klubben. Vi tror att träning över tid och att kontinuerligt kunna utveckla och förbättra sin golf, precis på samma sätt som man tränar och utvecklas i andra idrotter, är den rätta vägen. Vi kan särskilt rekommendera våra 3-timmars uppstartskurser samt våra temakurser som berör en eller ett par särskilda delar av golfspelet. Länk till kurser och lektioner

I UTBILDNINGEN INGÅR:

  • Introduktionskurs heldag. Vi går igenom golfens grunder praktiskt och teoretiskt
  • Lunch
  • Rangekort/bollar för 100 kr
  • Möjlighet att låna klubbor under kursen
  • Kursmaterial
  • Rabatt och specialerbjudande på utrustning och startpaket i samband med kurstillfället
  • Greenfeemedlemskap i Arninge GK(fritt spel på 6-håls banan ingår)
  • Exklusivt privatlektionserbjudande 4x25 min för 995:- (ord. 2400:-) 

Pris: 3 630:-
Betalning av kursen 2000:- görs direkt till shopen innan kursen börjar. Golfklubben fakturerar greenfeemedlemskap 1630:-

På våra nybörjarkurser går våra tränare igenom grunderna för spelet, de olika golfslagen och det som behövs för att kunna klara sig på banan. inga förkunskaper behövs!

Våra nybörjarkurser följer Svenska Golfförbundets direktiv. Vi är noga med att du som ny golfare, känner att du har tillräckligt med kunskap och erfarenhet för att efter genomgången kurs kunna spela på vår fina 6-hålsbana. När du klarat 30 slag på 6-hålsbanan vid minst två tillfällen är du redo för vår 18-hålsbana. För vidare spel på stora banan så måste medlemsavgift erläggas för att få fri tillgång till denna. Du har möjlighet att uppgradera ditt medlemskap till ett reducerat pris. Väljer du att vara endast greenfeemedlem år ett har du möjlighet att bli fullvärdig medlem år två till ett reducerat pris.

Har du frågor når du oss via: junior@arningegk.com 
OBS! Denna mailadress gäller som kontakt för både junior och vuxenkurser.

Läs mer om grönt kort via denna länk: Börja spela golf!

KURSDATUM 2023:

Lördag 29/4

Lördag 6/5

lördag 20/5

Lördag 3/6

Lördag 17/6

Lördag 1/7

Lördag 15/7

Läs mer och anmäl er på: https://arningegk.kanslietonline.se/anmalningar/

Välkommen till Arninge Golfklubb!